FUDBALSKE VIJESTIStadion Radnika iz Hadžića dobio reflektore

Stadion Radnika iz Hadžića dobio reflektore

FK Radnik iz Hadžića, član Prve nogometne lige FBiH, živi i vrijedno se takmiči već više od 70 godina, tačnije od 1948 godine, u raznim nivoima takmičenja

Ovih dana, preciznije u petak 30 oktobra, bilo je veoma svečano u ovoj hadžičkoj „svetinji“. Naime, tu noć je  stadion  Radnika dobio reflektore i sada je to nova dimenzija za još bolje rezultate ovog kluba u budućem periodu. Taj svečani čin puštanja u rad  reflektora obavili su Načelnik općine Hadžići  Hamdo Ejubović i Predsjednik FK Radnik Ekrem Tufo.

stadion radnika iz hadžića dobio reflektore
Stadion Radnika iz Hadžića dobio reflektore

Sigurno da je ovim potezom Radnik postao jedan od najorganizovanijih klubova u našoj državi po pitanju infrastrukture. Općina Hadžići finansirala je izgradnju ovog projekta stadion Radnika, a vrijednost urađenog posla je sto dvadeset hiljada maraka. Vidno sretan zbog svega ovoga Predsjednik Ekrem Tufo, rekao nam je sljedeće:

”Sigurno da je ovo poseban trenutak za naš klub ali i naš cijeli grad. Nakon zamjene vještačke trave, proširenja stadiona,postavljanja zaštitne ograde sada smo dobili i reflektore a što će biti od  ogromne koristi za sve naše selekcije u njihovom svakodnevnom treniranju i igranju utakmica. Veliko hvala općini Hadžići, na čelu sa načelnikom Ejubovićem koji zdušno pomaže mlade i razvoj sporta na našoj općini.”

Piše: Rešad MAMELA

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Rešad Mamela
Rešad Mamelahttps://korner.ba
Rešad Mamela je ikona bosanskohercegovačkog fudbala. Zaljubljenik je u niže nogometne lige i "manje" popularne klubove. Poznat je kao radijski voditelj i sportski novinar sa sloganom "Najbolji na svijetu i okolini. Reeešad Mamela". Na našem portalu piše sportske vremeplove i izvještaje sa fudbalskih terena.

MOŽDA TE ZANIMA

DRUGI UPRAVO ČITAJU

POPULARNO OVIH DANA