back to top

Sevilla otvara novu sezonu La Lige

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

FRAJBURG – DORTMUND, 20.30 (Fudbal, Nemačka 1), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Demonstracija sile Frajburga na duelu sa Augzburgom (4:0), definitivno ukazuje na težak zadatak Dortmunda u gostima. Naime, domaćin je pokazao da je organizovana ekipa, pa Borusijin minimalac zaslužen Rojsovom kopačkom u duelu sa Aspirindžijama ne ukazuje na njihovu apsolutnu nadmoć na ovoj utakmici. Inače, minimalno 3+ tip je zlatni standard na poslednje četiri utakmice para.

NANT – LIL, 21.00 (Fudbal, Francuska 1), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Nant je u prvom kolu remizirao, dok Lil za sobom ima fantastičnih 4:1 iz meča sa Oserom. Ipak, ne treba iz toga izvlačiti prejake zaključke, jer Nant je jako dobro popunjen na svim linijama, a Lil je navukao na remi u novebru prošle godine, da bi zatim u martu bio poražen tek sa minimalcem.

OSASUNA – SEVILJA, 21.00 (Fudbal, Španija 1), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Kreće Primera, a ovi rivali su jako fino pregurali pripreme. Očekivanje egal susreta, podgreva i sećanje na poslednje februarsko viđanje para. Bila je to jedna tvrda utakmica bez bolova, a za Sevilju je trenutno najbitnije da se sačuva od grešaka koje je pokazao na meču Emirejts kupa, kada je od Arsenala poražena sa 6:0.

VOTFORD – BARNLI, 21.00 (Fudbal, Engleska 2), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Stršljenovi su uz jedan postignut gol savladali Šefild, pa remizirali 1:1 sa Vest Bromvič Albionom, dok je ekipa Vensana Kompanija osvojila tri boda minimalcem protiv Hadersfilda, te odigrala nerešeno sa Lutonom (1:1). Barnli uživa u posetama Vikaridž roundu, toliko da je na ovom stadionu pobedio tri puta u poslednje četiri utakmice i osvojio 10 bodova.

Možda te zanima