back to top

Poznate cijene ulaznica za europske utakmice Zrinjskog

Drugi upravo čitaju

U četvrtak, 14. septembra, počinje prodaja ulaznica za domaće utakmice Zrinjskog u grupnoj fazi Uefine Konferencijske lige.

Zrinjski je ovoga ljeta postao prva bh. momčad koja je izborila nastup u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja, a bh. prvak smješten je u skupinu E Konferencijske lige u kojoj će mu protivnik biti AZ Alkmaar, Aston Villa i Legia Varšava.

Komplet od tri ulaznice za domaće utakmice košta 100 maraka za tribinu zapad dolje, a 80 maraka za tribinu zapad gore.

U četvrtak, 14. septembra, komplet karata moći će kupiti vlasnici sezonskih ulaznica, a dan kasnije i svi ostali zainteresirani.

Prodaja pojedinačnih ulaznica za utakmicu Zrinjski – AZ (21. septembra), kreće u subotu, 16. septembra, za vlasnike sezonskih ulaznica, dok će preostale pojedinačne ulaznice biti u slobodnoj prodaju od ponedjeljka, 18. septembra.

Cijena pojedinačne ulaznice za tribinu zapad dolje je 40, a za tribinu zapad gore 30 maraka.

Prvu domaću utakmicu Zrinjski igra 21. septembra protiv AZ-a, zatim slijedi gostovanje kod Aston Ville (5. novembra), domaća utakmica protiv Legije na rasporedu je 26. novembra. U novembru Zrinjski igra dvije utakmice u gostima, protiv Legije 9. novembra te protiv AZ-a 30. novembra, a zadnja utakmica na rasporedu je 14. decembra kada u Mostaru gostuje Aston Villa.

Fena

Možda te zanima