back to top

Pogledajte kako će izgledati Realov renovirani “transformer-stadion”: Neće se igrati isključivo nogomet

Drugi upravo čitaju

Luka Modrić i društvo iz Real Madrida preuređuju stadion Santiago Bernabeu, a novo izdanje slavnog stadiona trebalo bi izgledati spektakularno.

Stadion će se transformirati i za druge sportove pa će se na njemu moći igrati košarka, tenis ili čak američki nogomet. Međutim, sve to navijači Reala će pričekati još godinu dana, prenosi tiražna Marca.

“Još dosta toga treba pokriti pri renovaciji, ali sve bi trebalo biti gotovo do lipnja 2023. godine i to su najoptimističnije prognoze. Potrebno je riješiti i prilaze stadionu jer će ga sve to učiniti najspektakularnijim stadionom na svijetu“, piše u tekstu.

Travnjak se može uvući

Detalj koji najviše privlači pažnju je travnjak, koji je položen na pokretnu traku i može ga se promijeniti kroz nekoliko minuta. Stariju travu spustiti u skladište, a novu izvući na sunce ili umjesto nogometnog terena montirati parket za košarku ili zemlju za tenis.

Trenutačno se radi na završavanju pokretnog krova, a on bi trebao biti gotov do detalja kroz sljedećih nekoliko tjedana. Nedavno su započeli radove na tribinama na zapadnoj strani stadiona, a na istoku su radovi nešto napredniji, no svejedno daleko od svog završetka.

gol.ba

Možda te zanima