Plaćanje Robe Iz Kine

Contents

Bilo da želite da uvozite aparate za kuću, igračke, alat ili mašine, prva pomisao je da se uputite u najbližu online kinesku radnju.

Ne možemo reći da je i to loše, ali u tom slučaju najviše pati vaš novčanik! Strah od finansijskog gubitka i ne poznavanje regulativa za plaćanje robe iz Kine, utiče na odluku da li se upustiti u uvoz robe. U ovom slučaju, pouzdan partner će obezbediti da plaćanje robe prođe glatko i da sve bude 100% sigurno i kvalitetno po dolasku do vas.

Roba iz Kine

Želite da budete uspešan uvoznik? Prvo što treba da uradite je da odaberete tačan proizvod za prodaju. Treba vam nešto što će se istaći i biti pouzdano ako ćete iza toga staviti svoje ime, pa pronađite stvari zbog kojih ćete se ponositi. Vaši proizvodi daju oblik vašem poslovanju i govore sve o njemu!


U većini slučajeva bilo bi pametno odabrati proizvode koje biste sami kupili ili bar znali o njima. Proizvodi koje prodajete su osnovni za sve što radite. Oni će uticati na vaš marketing, vaše profitne marže i dizajn koji koristite.


Obavezno obavite istraživanje i razumite da postoji tržište ili niša za proizvode koje nameravate da uvezete. Nemojte srljati u kupovinu pre konsultacija a pogotovo nemojte plaćati robu u slučajevima kada niste 100% sigurni da će sve proći kako treba. Naša preporuka uvek je imati iskusnog partnera pri uvozu, nekoga ko će osigurati da vaš novac bude vrednovan i poštovan.

Naša preporuka za partnera pri uvozu je kompanija – “Partner In China” koja će biti uz vas od početka do kraja celog procesa i osigurati da za vaš novac dobijete kvalitet kakav ste odabrali i kakav zaslužujete. Njihovo predstavništvo je u Kini pa nadgledaju proces provere kvaliteta a komunkacija sa njima se obavlja na našem jeziku!

plaćanje robe iz kine
Plaćanje Robe Iz Kine

Sigurnost plaćanja

Nikada ne trebate tek tako ulaziti u posao bez provere svih prednosti i mana proizvođača sa kojima ćete sarađivati. Ukoliko radite uvoz sami, savet je ne raditi sledeće stvari:

-Plaćati robu bez inspekcije
Nikada nije dobro plaćati svu robu “na slepo” jer ne znate šta tačno dobijate za novac koji dajete, tu sigurnosti nema i posao može da bude otaljan a vi možete da završite sa nečim što vam nikako neće doprineti biznisu.

-Nemati uzorak robe pre proizvodnje
Imati uzorak robe koju kupujete je zlatna stvar! Morate imati pod svojim prstima komad robe koju ćete prodavati, na osnovu toga možete odlučiti da li bi se tako nešto sviđalo vama a naravno i vašim kupcima.

-Nemati definisane uslove transporta
Morate znati kako će se i koliko dugo roba transportovati ka vama. Da li vam odgovara prijemna luka? Da li vam odgovara otpremna luka? Koliki su troškovi skladištenja i da li postoje neki benefiti?

Sigurnost rada uz partnera

Bilo da želite da se osigurate pri odabiru, plaćanju ili transportu robe, naš savet je da se nagažuje partner koji će biti vaša podrška u celom procesu.

Sa kompanijom Partner in China imaćete sve što smo naveli da biste trebali imati, od početka do kraja. Ne samo da će komunikacija sa dobavljačem biti izuzetno olakšana, nego možete biti sigurni da ćete dobiti ono što poručite jer oni lično rade inspekciju robe. Takođe ćete dobiti i uzorke po kojima ćete se lično uveriti da ćete imati ono što ste i videli na slici.

Transport robe se vrši iz luka Dalian, Šangaj, Ningbo, Xiamen ili Tijanđin u zavistnosti od blizine dobavljača a dolazak robe se takođe određuje po tome odakle je roba poručena. Roba prolazi inspekciju pri odlasku i dolasku a za ceo proces dok ne dobijete robu je potrebno oko 11-12 nedelja.

Sva papirologija, regulative kao i brige oko carine su obaveza ove kompanije a na vama je da se skoncentrišete na građenje imidža vaše firme.

Odlučite se na potez koji će vas poslati na put uspeha, angažujte kompaniju Partner in China!

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Maid
Maidhttps://korner.ba
Maid Lolić je zaljubljenik u najvažniju sporednu stvar na svijetu. Da kako može ukinuo bi produžetke pa neka se odmah pucaju penali. Najdraža emisija Top Gol.

Drugi upravo čitaju

Možda te zanima