back to top

Partizanova generalna proba, dosta prijateljskih i Mediteranske igre

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama…

Fenerbahce-Partizan, 18.30 (Fudbal, prijateljska utakmica) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Probio je Partizan led, pa posle poraza od Kluža, uspeo da dobije Trnavu sa 3:0. To znači da koncepcija igre koju postavlja Stolica počinje da daje rezultate, što treba proveriti i na probi protiv raspucanog Fenerbahčea. Inače, Parni valjak se sa ovim klubom nije video još od evropsku kvalifikacija daleke 2008. Beograđani su izgubili oba meča, na kojima je dolazila GG3+ igra.

Turkey W-Serbia W, 11.00 (Rukomet, Mediteranske igre, žene) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Rukometašice Srbije s uspehom su započele takmičenje na Mediteranskim igrama i savladale Portugaliju rezultatom 21:20 (13:12). Ostvarena je važna pobeda na otvaranju takmičenja za prve bodove i samopouzdanje ekipe pred duele koje slede. Turska ne bi trebala da bude težak protivnik za naše devojke, koje su ih u aprilu, u evropskim kvalifikacijama savladale sa 30:36.

Helsinki-Kups, 16.00 (Fudbal, Finska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Biće napeto, jer reč je o derbiju finskih fudbalskih terena. KuPS je trenutno prvi sa 29 bodova, a samo tri manje ima Helsinki. Oba tima su dobra u napadu, dok HJK ima tek neznatno lošiju odbranu. Na poslednja tri meča para došao je X, ali i 0-2 ishod.

Možda te zanima