back to top

Otvaranje na Šatrijeu i Wembley, a to je tek početak

Drugi upravo čitaju

Otvaranje na Šatrijeu i Wembley, a to je tek početak

N. ĐOKOVIĆ – S. CICIPAS, 15.00 (Tenis, Finale Rolan Garosa) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

otvaranje na šatrijeu i wembley
Otvaranje na Šatrijeu i Wembley

Favorit je, u to nema sumnje Novak Đoković, naročito nakon nadahnute predstave u polufinalu protiv aktulenog, ujedno i 13-strukog šampiona Rfaela Nadala. Cicipasu je ovo prvo grend slem finale, dok Novak ima već 18 grend slem titula.

ENGLESKA – HRVATSKA, 15.00 (Fudbal, EURO) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Stari rivali, jedan od klasika modernog evropskog fudbala i to baš u okviru kontinentalnog šampionata. Engleska, koja je u seriji od pet utakmica bez poraza od Hrvatske, je inače postigla najmanje po dva gola na posljednja četiri domaćinstva ovom rivalu.

AUSTRIJA – S. MAKEDONIJA, 18.00 (Fudbal, EURO) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbe.ba

Naši južni susjedi stižu na Euro u odličnom raspoloženju pošto na posljednja četiri meča nisu doživjeli poraz, a tu spada i šokantan trijumf nad Njemačkom od 2:1. Austrijanci su nesumnjivo kvalitetniji sastav, ali četu Gorana Pandeva ne treba lako otpisati.

HOLANDIJA – UKRAJINA, 21.00 (Fudbal, EURO) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbe.ba

otvaranje na šatrijeu i wembley, a to je tek početak

Na od posljednjih 11 utakmica Holandije na kontinentalnim šampionatima i kvalifikacijama dato je tri i više pogodaka. Ukrajina je u seriji do pet poraza bez datog pogotka na evopskim prvenstvima.

BRAZIL – VENECUELA, 23.00 (Fudbal, Kopa Amerika) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbe.ba

Dva najzaluđenija kontinenta za fudbalom, Evropa i Južna Amerika su u transu. Evropljani su prvi krenuli sa šampionatom, a sada im se pridružuju i Južnoamerikanci. Brazilci su jasni favoriti, pritom igraju i u svojoj prestonici.

KOLUMBIJA – EKVADOR, 02.00 (Fudbal, Kopa Amerika) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbe.ba

Ovo će biti 21. odmjeravanje dvije rivalske reprezentacije, ovaj put u okviru Kopa Amerike. Kolumbija je, očekivano u prednosti, barem što se historije tiče pošto je do sada zabilježila 12 pobjeda i samo četiri poraza od Ekvadora.

Možda te zanima