back to top

NOVINAR IZMISLIO DA JE BROZOVIĆ SPAVAO S WANDOM, MORA PLATITI ODŠTETU

Drugi upravo čitaju

Presudom donesenom u srijedu Corona “zbog klevete” mora platiti i dodatnu kaznu od 1.500 eura, izvijestile su talijanske novine Il Messaggero i argentinski portal TyC Sports.

Brozović koji igra za saudijski Al-Nassr i Icardi koji nastupa za turski Galatasaray igrali su zajedno prije pet godina u milanskom Interu. Corona je na internetskoj stranici svog medija King Corona Magazine izvijestio da se Icardi i Nara rastaju zbog afere koju je ona imala s Brozovićem.

U februaru 2019. pisalo je u naslovu teksta: “Mauro Icardi se razvodi od supruge. Wanda Nara je prevarila svog partnera s Marcelom Brozovićem”.

Wanda Nara je podnijela tužbu, a na sudu je u aprilu 2022. izjavila da je ta “lažna informacija” utjecala na odlazak Icardija iz Intera u francuski PSG. Nara je ujedno Icardijeva fudbalska zastupnica.

– Zadovoljni smo osuđujućom presudom – izjavio je odvjetnik Danilo Buongiorno koji zastupa Brozovića.

– On (paparazzo) je osuđen na plaćanje naknade štete, što je privremena odluka, a mi sada imamo pravo nastaviti s tužbom za naknadu štete na građanskom sudu – dodao je.

Coronin advokat je rekao u srijedu da će se žaliti na presudu, iako je zasad riječ samo o novčanoj kazni u ukupnom iznosu od 26.500 eura.

– Nisam zadovoljan. Nastavit ćemo s pravnom bitkom – izjavio je.

Dodao je da njegov klijent nije prvi objavio tu vijest, nego je ona već bila objavljena.

Coronu mediji nazivaju “kraljem paparazzija” jer je poznat po više skandala vezanih uz poznate osobe, među kojima su fudbaleri.

On je krajem 2023. godine preko svog portala objavio vijest da je talijanski reprezentativni nogometaš Sandro Tonali učestvovao u sportskom klađenju premda je to strogo zabranjeno sportistima. Tonali je tokom policijske istrage priznao da se kladio na utakmice svog bivšeg kluba Milana.

(A. J./Hina)

The post NOVINAR IZMISLIO DA JE BROZOVIĆ SPAVAO S WANDOM, MORA PLATITI ODŠTETU first appeared on Hayat.ba.


Izvor: hayat.ba

Možda te zanima