Nermin Jusić ostaje dio ekipe i naredne sezone: FC Konjic je postao moj drugi dom

Drugi upravo čitaju

Futsal klub Konjic je službeno objavio da je Nermin Jusić produžio saradnju sa klubom i da će nastupati sa njima u Premijer ligi BiH naredne sezone.

– Nije bilo teško donijeti ovu odluku. Nastavljamo tamo gdje smo stali,na obostrano zadovoljstvo. Hvala upravi na ukazanom povjerenju i idemo u nove pobjede. Biće to naša premijerna sezona u najelitnijem društvu. Ulazimo u sezonu sa mnogo volje, motivacije i želje za dokazivanjem. Futsal Klub Konjic je postao moj drugi dom, svoje suigrače i ljude u upravi doživljavam kao svoju porodicu i siguran sam da će tako biti i u budućnosti. Bićemo tvrd orah za svakog protivnika,jer smo pokazali i dokazali da možemo igrati i pobjediti svakoga. Ja se lično osjećam odlično,pun sam samopouzdanja i jedva čekam da počne sezona,da sve ovo sto sam rekao ne bude samo priča u prazno, već da to dokazemo na terenu, rekao je Nermin Jusić za klupsku stranicu.

Podsjećamo, Konjic je ovog ljeta ostao bez trenera Adnana Alihodžića, koji neće voditi ekipu u Premijer ligi BiH, a neće igrati ni Mario Miletić, Belmin Arnautović, Emir Gekić, Senad Dizdarević i Benjamin Begeta. Novi igrači su Maid Graho, Josip Bilić i Leo Kožul, futsalu se isključivo posvećuje Vedad Šabanović, a ugovore su produžili Ivica Marić, Amer Šarić i Ajdin Sultanić. 

sport1.oslobodjenje.ba

Možda te zanima