back to top

Nastavljaju se kvalifikacije za Europu!

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama.

AEK LARNAKA – PARTIZAN, 18.00 (Fudbal, kvalifikacije za Ligu Evrope), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Posle iznenađenja-razočarenja u Mozzart Bet Super ligi Srbije, kako verovati u čvrstinu Partizana? Jasno, biće teško timu Ilije Stolice I uz saznanje da su Kiprani za tim iz Humske redovno žilav rival. . Potvrđuju to primeri APOEL-a i AEL-a u kvalifikacijama za Ligu šampiona (oba tima slavila na svom terenu bez primljenog gola, 2:0, 1:0), čak je bilo zimus preznojavanja i protiv Anortozisa… Plus, valja znati da je AEK bio ravnopravan Mitdjilandu, ali je ispao tek posle šutiranja penala.


FENERBAHČE – SLOVAČKO, 19.00
(Fudbal, kvalifikacije za Ligu Evrope), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Ukratko, ne treba gajiti prevelika očekivanja od Čeha posle 2:2 sa Brnom, gde nismo uočili ništa spektakularno. Fenerbahče se natezao sa Dinamom iz Kijeva, pa na kraju slavio u produžecima drugog meča. Kako bilo, Turci su kvalitetniji i od njih treba očekivati inicijativu.  


MALME – DIDELANŽ, 19.00
(Fudbal, kvalifikacije za Ligu Evrope), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Malme je favorit. Teško ovde tim iz Luksemburga može do aktivnog rezultata, što je evidentno nakon dvomeča u kvalifikacijama za Ligu šampiona gde ih je Pjunik sasvim nadigrao. Malme takođe nije imao uspeha sa Žalgirisom, ali je pokazao da ima znatno više kapaciteta.

.

OLIMPIJAKOS – SLOVAN BRATISLAVA, 21.00 (Fudbal, kvalifikacije za Ligu Evrope), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Problematična serija Olimpijakosa trebalo bi da bude okončana na meču sa Slovanom koji je definitivno slabiji tim. Tako kažu sastavi, a mi se seća,o kako je Slovan iscrpljeno ispao iz kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto ga je Ferencvaroš na revanš meču savladao sa 1:4. Inače, ovaj par se i prošle godine video u kvalifikacijama, s tim što je Olimpijakos dobio prvi meč sa 3:0, dok je na drugom bilo 2:2.

Možda te zanima