Naprijed Naprijede: Mozzart sponzor čuvenog banjalučkog kluba

Drugi upravo čitaju

Brojni sportski klubovi teže ostvarivanju što boljih sportskih rezultata, ali im se na putu često nađu finansijske prepreke, pa su im vjetar u leđa i pomoć društveno odgovornih kompanija prijeko potrebni. Jednu ovako značajnu podršku za rad dobio je FK ”Naprijed”, čiji je potencijal prepoznala kompanija Mozzart. Novi partner klubu će dati dodatni podstrek u predstojećim planovima a FK Naprijed ima brojne aktivnosti u planu.

U ovim izuzetno teškim vremenima za rad bilo kojeg sportskog kluba, podrška kompanije Mozzart, koja je društveno odgovorna i koja je prepoznala viziju našeg kluba i želju za razvojem i napretkom, zaista mnogo znači. Vizija našeg kluba je da budemo pozitivan primjer u društvu i da u ovim teškim vremenima budemo pobjednici što je i glavna poruka našeg sponzora- u čemu smo prepoznali zajedničku ideju i želju da idemo naprijed- kaže predsjednik FK ”Naprijed” Vladimir Rosić.


naprijed naprijede: mozzart sponzor čuvenog banjalučkog kluba

On je istakao da je podrška kompanije Mozzart od velikog značaja za dalji rast i razvoj ovog ”malog-velikog” kluba sa tradicijom dužom od 70 godina. Dobijena sredstva klub će uložiti u poboljšanje infrastrukture, uslova za rad, ali i u borbu za još bolje rezultate svih selekcija. Želja im je da time opravdaju ukazano povjerenje prijatelja i sponzora kluba.

naprijed naprijede: mozzart sponzor čuvenog banjalučkog kluba

Iz kompanije Mozzart poručuju da su pomno pratili sve što rade u FK Naprijed, pa su odlučili da pruže podršku klubu, koji je od velikog značaja za igrače, ali i mnogobrojne navijače.

-U kompaniji Mozzart u posljednje vrijeme nismo mogli da ne primjetimo koliko svi članovi kluba posvećeno rade na razvoju, sa prvim timom, novim članovima i koliko ulažu u infrastrukturu. Zato smo odlučili da im pružimo podršku, odnosno da postanemo jedan od sponzora, čime želimo da im olakšamo put daljeg razvoja i napretka. Mozzart kroz ovu podršku želi da poruči – naprijed Naprijede- kaže Marija
Ranilović, menadžer korporativnih komunikacija kompanije Mozzart.

naprijed naprijede: mozzart sponzor čuvenog banjalučkog kluba

Novo rukovodstvo kluba je za nešto više od sedam mjeseci napravilo značajne pomake u radu kluba na svim nivoima, što su prepoznali mnogobrojni privedni subjekti, pojedinci, igrači, ali i navijači kluba. U narednom periodu očekuje ih izgradnja novog objekta koji će biti od velikog značaja u radu kluba i u godinama koje dolaze. Želja im je da sve što izgrade ostane na korišćenje budućim generacijama banjalučkih sportista i fudbalera, kao i da služi za sportske i rekreativne aktivnosti brojnim stanovnicima grada na Vrbasu.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Alem
Alemhttps://korner.ba/
Alem Sinanović je glavni i odgovorni urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Voli nogomet ali je, zbog previše obaveza, na korner.ba zadužen uglavnom za kladionicu i kladioničarske preporuke.

Možda te zanima