FUDBALSKE VIJESTINaprijed Naprijede: Mozzart sponzor čuvenog banjalučkog kluba

Naprijed Naprijede: Mozzart sponzor čuvenog banjalučkog kluba

Brojni sportski klubovi teže ostvarivanju što boljih sportskih rezultata, ali im se na putu često nađu finansijske prepreke, pa su im vjetar u leđa i pomoć društveno odgovornih kompanija prijeko potrebni. Jednu ovako značajnu podršku za rad dobio je FK ”Naprijed”, čiji je potencijal prepoznala kompanija Mozzart. Novi partner klubu će dati dodatni podstrek u predstojećim planovima a FK Naprijed ima brojne aktivnosti u planu.

U ovim izuzetno teškim vremenima za rad bilo kojeg sportskog kluba, podrška kompanije Mozzart, koja je društveno odgovorna i koja je prepoznala viziju našeg kluba i želju za razvojem i napretkom, zaista mnogo znači. Vizija našeg kluba je da budemo pozitivan primjer u društvu i da u ovim teškim vremenima budemo pobjednici što je i glavna poruka našeg sponzora- u čemu smo prepoznali zajedničku ideju i želju da idemo naprijed- kaže predsjednik FK ”Naprijed” Vladimir Rosić.


naprijed naprijede: mozzart sponzor čuvenog banjalučkog kluba

On je istakao da je podrška kompanije Mozzart od velikog značaja za dalji rast i razvoj ovog ”malog-velikog” kluba sa tradicijom dužom od 70 godina. Dobijena sredstva klub će uložiti u poboljšanje infrastrukture, uslova za rad, ali i u borbu za još bolje rezultate svih selekcija. Želja im je da time opravdaju ukazano povjerenje prijatelja i sponzora kluba.

naprijed naprijede: mozzart sponzor čuvenog banjalučkog kluba

Iz kompanije Mozzart poručuju da su pomno pratili sve što rade u FK Naprijed, pa su odlučili da pruže podršku klubu, koji je od velikog značaja za igrače, ali i mnogobrojne navijače.

-U kompaniji Mozzart u posljednje vrijeme nismo mogli da ne primjetimo koliko svi članovi kluba posvećeno rade na razvoju, sa prvim timom, novim članovima i koliko ulažu u infrastrukturu. Zato smo odlučili da im pružimo podršku, odnosno da postanemo jedan od sponzora, čime želimo da im olakšamo put daljeg razvoja i napretka. Mozzart kroz ovu podršku želi da poruči – naprijed Naprijede- kaže Marija
Ranilović, menadžer korporativnih komunikacija kompanije Mozzart.

naprijed naprijede: mozzart sponzor čuvenog banjalučkog kluba

Novo rukovodstvo kluba je za nešto više od sedam mjeseci napravilo značajne pomake u radu kluba na svim nivoima, što su prepoznali mnogobrojni privedni subjekti, pojedinci, igrači, ali i navijači kluba. U narednom periodu očekuje ih izgradnja novog objekta koji će biti od velikog značaja u radu kluba i u godinama koje dolaze. Želja im je da sve što izgrade ostane na korišćenje budućim generacijama banjalučkih sportista i fudbalera, kao i da služi za sportske i rekreativne aktivnosti brojnim stanovnicima grada na Vrbasu.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Alem
Alemhttps://korner.ba/
Alem Sinanović je glavni i odgovorni urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Voli nogomet ali je, zbog previše obaveza, na korner.ba zadužen uglavnom za kladionicu i kladioničarske preporuke.

MOŽDA TE ZANIMA

PRIDUŽI SE ZAJEDNICI

korner viber zajednica
telegram kanal korner
google news korner

DRUGI UPRAVO ČITAJU

POPULARNO OVIH DANA