Mozzart uz bijeljinski rasadnik talenata: Novi dresovi za OFK Zenit

Njihov Uroš Milošević nedavno je prešao u beogradski Partizan

U Omladinskom fudbalskom klubu Zenit tokom proteklih sedam godina stasalo je više od 600 mladih i talentovanih fudbalera. Njihov talenat nije promakao ni skautima, pa je mladi Uroš Milošević ovog mjeseca potpisao ugovor sa beogradskim Partizanom!

Sa omladincima rade njihove starije kolege kojima je Mozzart donirao dvije garniture dresova, a ta donacija podsticaj je i mladim fudbalerima da krenu stopama seniora.

Prezadovoljni smo, kvalitetna je oprema.. Sada je nose naši seniori, a nadamo se da će boje Mozzarta u budućnosti braniti i naši omladinci. Hvala na vrijednoj donaciji– kaže jedan od osnivača OFK Zenit, Žarko Novaković.

mozzart uz bijeljinski rasadnik talenata: novi dresovi za ofk zenit

Klub trenutno, osim seniorske ekipe, broji oko 200 omladinaca u selekcijama pjetlići, pretpioniri i pioniri. Oni pohađaju Školu fudbala, a već u juniorskom uzrastu se pridružuju prvom timu.

A njihov prvi tim trenutno je drugi na tabeli Četvrte opštinske lige sa ambicijama da napadne Treću ligu.  

Ipak, bazu kluba čine omladinci kojima su najviše posvećeni. Oni često igraju na međunarodnim turnirima širom Srbije, Bugarske, Slovenije, Njemačke.

mozzart uz bijeljinski rasadnik talenata: novi dresovi za ofk zenit

Baš na jednom gostovanju u Srbiji predstavnici crno-bijelih primjetili su njihovog Uroša Miloševića. Iako mu je tek 14 godina, važi za velikog talenta i zovu ga “biser iz Bijeljine“.

I nije jedini jer u ovom klubu imaju još brojne talente koje očekuje blistava fudbalska karijera.

mozzart uz bijeljinski rasadnik talenata: novi dresovi za ofk zenit

Podršku u radu klubu pruža grad Bijeljina, ali se mahom oslanjaju na samofinansiranje. Baš zato im svaka pomoć mnogo znači.

Donacija ovom klubu stigla je u okviru akcije „Novi dresovi za nove šampione“ kroz koju je Mozzart poslao opremu na adrese više od stotinu klubova širom države.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Adna
Adnahttp://www.tnt.ba
Adna je mlada multimedijalna novinarka u medijima TNT Grupacije. Prati vijesti i zanimljivosti iz raznih sektora, od biznisa do showbiza.

Drugi upravo čitaju

Možda te zanima