FUDBALSKE VIJESTIMozzart donirao tonu hrane javnoj kuhinji „Mozaik prijateljstva“

Mozzart donirao tonu hrane javnoj kuhinji „Mozaik prijateljstva“

U paketima su osnovne životne namirnice od kojih će ovom udruženju pripremati obroke za stotine korisnika narednih mjesec dana. Lider u igrama na sreću je uoči praznika doneo odluku da pomogne korisnike javne kuhinje „Mozaik prijateljstva“ u Banjaluci.

Kompanija Mozzart donirala je njihovim korisnicima više od tonu hrane. U paketima koji su stigli na adresu ovog humanitarnog udruženja su osnovne životne namirnice od kojih će pripremati obroke za stotine korisnika narednih mjesec dana.

-Veoma smo zahvalni na ovoj donaciji i mnogo nam znači jer ćemo od ove količine namirnica moći da pravimo svakodnevno obroke za nekoliko stotina sugrađana i to narednih mjesec dana. Sve to ne bi bilo moguće da nema humanih kompanija, kakva je Mozzart– kaže predsjednik Udruženja „Mozaik prijateljstva“, Miroslav Subašić.

On dodaje da im je, u prosjeku, samo za pripremanje jednog ručka za sve građane koji se tu hrane potrebno oko 500 maraka dnevno. Tokom prazničnih dana dešava se da podijele i do 700 obroka po danu. Zbog toga im svaka pomoć u hrani ili novcu mnogo znači, pa pozivaju i druge kompanije da se ugledaju na humani gest Mozzarta.

mozzart donirao tonu hrane javnoj kuhinji „mozaik prijateljstva“
Mozaik prijateljstva

Iz ove kompanije poručuju da su se sa zadovoljstvom odlučili da pomognu rad ove javne kuhinje. Cilj je da nijedan građanin, koji je u stanju potrebe, ne bude bez obroka tokom predstojećih praznika.

-U decembru, mjesecu humanosti i darivanja, odlučili smo da pomognemo rad javne kuhinje „Mozaik prijateljstva“. S obzirom na to da smo u proteklom periodu primjetili da imaju povećan broj korisnika, obezbijedili smo količinu hrane koja je dovoljna za pripremu obroka za mjesec dana za sve naše sugrađane koji tu dolaze po obrok – kaže rukovodilac Direkcije korporativnih poslova kompanije Mozzart, Selma Salkanović.

Donacija „Mozaiku prijateljstva“ bila je samo jedna u nizu koju je kompanija Mozzart realizovala u godini na izmaku. Tokom 2020. godine donirali su stotine hiljada maraka i pakete pomoći brojnim udruženjima, organizacijama i pojedincima kojima je bila neophodna pomoć. S obzirom na to da je u ovoj godini svijet je zadesila pandemija virusa korona, najveći dio sredstava-oko 162.000 maraka, bio je usmjeren zdravstvenim i socijalnim ustanovama.

Iako je bilo manje takmičenja i manifestacija, nisu prestali da podržavaju sport kroz sponzorstva brojnih klubova. Svoje društveno-korisne aktivnosti planiraju da nastave i u idućoj godini uz poruku da u igri na humanost svi pobjeđuju.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Maid Lolić
Maid Lolićhttp://korner.ba
Maid Lolić je zaljubljenik u najvažniju sporednu stvar na svijetu. Da kako može ukinuo bi produžetke pa neka se odmah pucaju penali. Najdraža emisija Top Gol.

MOŽDA TE ZANIMA

PRIDUŽI SE ZAJEDNICI

korner viber zajednica
telegram kanal korner
google news korner

DRUGI UPRAVO ČITAJU

POPULARNO OVIH DANA