back to top

LOVREN ZAPLAKAO U STUDIJU KOD NEONACISTE BUJANECA: KAD ČUJEM THOMPSONOVU PJESMU, PODIVLJAM…

Drugi upravo čitaju

Stoper Vatrenih proslavom uz Marcela Brozovića i pjesmu koja veliča tzv. Herceg-Bosnu šokirao je medije u regionu, ali i one u Italiji i Engleskoj.

Kazao je, u pripremi za svaku utakmicu reprezentacije, važnu ulogu ima i muzika koju sluša.

  • Ima puno pjesama koje tada slušam, jedna od dražih je “Lijepa li si”. Uvijek si ju pustim prije utakmice. Pogotovo mi je draga rečenica “Za sve one kojih nema”. Tu podivljam unutar sebe i kažem – spreman sam.

Nakon što su iz režije prikazane neke fotografije koje datiraju iz Lovrenovog djetinjstva koje je proveo u rodnoj Kraljevoj Sutjesci, zaplakao je…

  • Pomislim na svakoga. Ne samo na svoju obitelj. Imam jako puno prijatelja iz Karlovca koji su u ratu izgubili svoje očeve. Sjetim se jako puno ljudi.

Na voditeljsko pitanje oko toga da nogometaši na dočeku nakon srebra 2018. nisu mogli pjevati drugu Thompsonovu pjesmu (“Geni kameni”), kao niti ove godine “Lijepa li si”…

LOVREN ZAPLAKAO U STUDIJU KOD NEONACISTE BUJANECA: KAD ČUJEM THOMPSONOVU PJESMU, PODIVLJAM…
  • Dosta je to škakljivo pitanje. Nisam za ovu scenu iz 2018. (voditelji isključuju struju Thompsonu) ni znao, prvi put vidim to s Modrićem i Thompsonom. Bio sam negdje iza. Iskreno, šokantno. Ali opet, zapjevali smo. To je poanta svega. Koliko god to ta neka manjina nije dopuštala. Mi, kada se skupimo, svi krenemo kao jedan. Mogu nas samo kratkoročno ušutkati. Neće nas ušutkati. Ja sam za svoju domovinu spreman! Ja je volim, a da mi to netko brani, to neću dopustiti. Neću se u svojoj državi sramiti naših domoljubnih pjesama. Nikad nisam niti ću pozivati na mržnju i nasilje jer za to nisam, ali da mi netko brani da nešto pjevam, to neću. Imam prijatelje iz Srbije, poštujemo se međusobno i nemam s njima nikakvih problema. Ne želim niti ulaziti u te teme – kazao je Lovren.

Kako je pisao Index, Bujanec je neonacista osuđen jer je prostitutku plaćao kokainom.

Izvor: hayat.ba

Možda te zanima