Lige petice otvaraju nove sezone

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama.

KRISTAL PALAS – ARSENAL, 21.00 (Fudbal, Engleska 1), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Kreće Premijer liga, a već danas sasvim stabilni Kristal Palas, koji je na pripremama dobijao Monpelje i KPR, ima posla sa Tobdžojama. Znaju u Arsenalu kako ih je ovaj rival tukao sa 3:0 u aprilu, pa od Artete očkujemo oprezan izlazak na teren, bez euforije zbog trijumfa nad u Seviljom (6:0) u finalu Emirejts kupa.  


LION – AJAČIO, 21.00
(Fudbal, Francuska 1), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Sve sem jedinice u Lionu, za Olimpik je nezadovoljavajuće. Dobro, imali su male probleme na pripremama, ali na koncu, zar je bilo sramota sa Interom odigrati za konačnih 2:2. Ajačio kao tek priključeni novajlija iz Lige 2, može samo da pokuša da se na premijerom uz što bolju odbranu ne osramoti.

AJNTRAHT – BAJERN, 20.30 (Fudbal, Nemačka 1), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Bavarci kreću u poteru za titulu nakon što su osvojili Superkup Nemačke, pri konačnih 3:5 protiv RB Lajpciga. Ajntrajt je definitivno lošije komponovan, pa će makar bod pokušati da izvuče, uz opasku da je dva puta na poslednjih pet međusobnih okršaja uspevao da dobija Bajern. Za Julijana Nagelsmana neki novi uspeh tima iz Frankfurta definitivno nije opcija u prvom kolu.

BIRMINGEM – HADERSFILD, 20.45 (Fudbal, Engleska 2), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Birmingem je u prvom kolu sa Lutonom odigrao bez golova. S druge strane, Barnli već u prvom kolu oteo tri boda Hadersfildu, pa će tenzija na ovoj utakmici biti velika sa obe strane. Inače, Hadersfild je na poslednjem meču para već dobio Birmingem sa 0:2 u februaru mesecu.

Možda te zanima