back to top

Legenda Crvene zvezde pred City: Hrvati su cijelom svijetu pokazali što je najvažnije

Drugi upravo čitaju

OSAM UTAKMICA na rasporedu je danas u Ligi prvaka. U pitanju su susreti 1. kola kojima započinje ovosezonsko najjače europsko klupsko natjecanje u kojem naslov brani Manchester City. Prvak Europe i prvak Engleske svoju će obranu naslova započeti domaćom utakmicom protiv beogradske Crvene zvezde.

Dragiša Binić, jedan od junaka Zvezdinog pohoda na krov Europe 1991., u razgovoru za Sport Klub otkriva da beogradska momčad u Manchester putuje po pobjedu. “Idemo pobijediti, pobijedit ćemo ako napadnemo”, poruke su koje ističe Sport Klub za koji Binić objašnjava:

“Ne mijenjam se od meča do meča, jednostavno sam naučen da u svaki susret ulazim naoštren da ostvarim trijumf. Imena nikada nisam birao, mogu se zvati kako žele, mi smo bili i ostali Crvena zvezda. Nadam se da su toga svjesni ovi momci koji sad nose njen dres.”

Binić: Voljni moment je veoma važan

“Voljni moment je veoma važan. Htijenje, želja, maksimum pojedinaca od prve do zadnje minute… padaju i jači, objektivno znatno kvalitetniji i neusporedivo skuplji sastavi. Prizivam scenarij takvog sadržaja, uzdam se i u sreću, ništa bez nje. Hej, srećo, javi se da podržiš odvažnu Zvezdu, onu Zvezdu kakvu priželjkujem u utorak, na Etihadu, protiv moćnog Cityja”, dodao je.

Zatražen je potom Binić da prokomentira što je vidio posljednjih tjedana kod Zvezde.

Važnost sredine terena

“Nekako je tanka u defenzivi, ali bacati drvlje i kamenje samo na momke koji su formacijski postavljeni na mjesta u obrani, ne bi, zaista, bilo fer. Nije sve do njih, što je s napadačima, valjda obrana počinje od napada, tako je bar bilo dosad. Ako se razmišljanje promijenilo, javite mi, da ne živim u zabludi.

Još nešto, ne manje važno, čak potenciram kao najvažnije, odnosi se na sredinu terena. Gdje da nađem bolji model, nego u susjedstvu, Hrvati su cijelom svijetu demonstrirali koliko je veza kapitalna. Veznjaci su u napadu, veznjaci su u obrani, svuda su. Idemo vidjeti kako će se Zvezdini veznjaci snaći pred 55.000 navijača Cityja. Od njih će puno toga zavisiti”, rekao je.

Objava Legenda Crvene zvezde pred City: Hrvati su cijelom svijetu pokazali što je najvažnije pojavila se prvi puta na Gol.ba.

Izvor: gol.ba

Možda te zanima