back to top

Kvalifikacije za Europska takmičenja ulaze u finiš

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama.

PARTIZAN – AEK LARNAKA, 21.00 (Fudbal, kvalifikacije za Ligu Evrope), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

U Humskoj se juri AEK-ovih 2:1 sa prve utakmice, a to neće biti baš lak zadatak. Uz to Partizan je u rezultatskom padu, a tim Ilije Stolice već beleži veliki minus po pitanju osvojenih bodova u Mozzart Bet Superligi Srbije. Šansa za spas sezone je u Evropi, pa očekujemo da Partizan svim srcem jurne na Kiprane.


HELSINKI – MARIBOR, 18.00
(Fudbal, kvalifikacije za Ligu Evrope), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Helsinki je iz Maribora poneo pobedu od 2:0. Domaćin na prvom susretu nije bio inferioran, ali posed lopte mu na kraju nije ništa doneo pred konkretnijim i spretnijim Fincima. Slovenci su pred ovaj meč poraženi i od Olimpije iz Ljubljane, tako da nije isključeno da će u gostima biti pod utiskom mečeva sa Šerifom, Koprom i dešavanjima sa već pomenutih susreta.


PANATINAIKOS – SLAVIJA PRAG, 19.30
(Fudbal, kvalifikacije za Ligu konferencija), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Slavija je na prvom meču slavila sa 2:0. Bila je to utakmica gde su Grci bili saterani u mišju rupu, pa i realno nisu mogli ništa da postignu, pošto su imali svega jedan šut u okvir gola. Kako bilo, Panatinaikos će sada morati da napadne, a to može da bude mač sa dve oštrice.


SLOVAČKO – FENERBAHČE, 19.00
(Fudbal, kvalifikacije za Ligu Evrope), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Mogla je biti i veća razlika na semaforu u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali od nje je Žoržu Žezusu bitnije to što su pojačanja počela konkretno da doprinose. Smatramo da je 3:0 za Fener dovoljno da Slovačko ne može da dođe do daha na ovoj utakmici.

Možda te zanima