back to top

Košarkaši u Nišu, Novak na Wimbledonu…

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama…

Djokovic N.-Van Rijthoven T., 12.00 (Tenis) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Nastavlja Novak da krči put ka još jednom finalu Vimbldona. U osmini finala kao prepreka stoji Tim Van Rajthofen. Ako sve bude po planu, Srbin ne bi smeo da ima većih problema. Biće ovo prvi međusobni okršaj dva tenisera, a Novak je do sada izgubio samo jedan set do sada na turniru i to na prvom meču. Ako ponovi izdanje kao protiv Kecmanovića i ovog protivnika će počistiti sa nulom.

Croatia-Finland, 20.00 (Košarka, kvalifikacije) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Biti ili ne biti za Hrvate. Samo jedna pobeda posle pet mečeva je zakucala Hrvate na samo dno grupe, a ispred su i Šveđani i Slovenija i Finska. Podsetimo da su Hrvati izgubili u sjajnomeču od Dončića i družine, ali sada ne bi smeli da kiksnu protiv Finske koja je na opšte iznenađenje prva u grupi sa četiri pobede.

Vasco da Gama-Sport Recife, 21.00 (Fudbal, Brazil 2) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Četvorostruki šampion Brazila, jednom i Južne Amerike, pokušava i ove sezone da se vrati među najbolje klubove u zemlji. Trenutno je Vasko na drugom mesto, sa sedam bodova manje od vodećeg Kruzeira, ali i devet više od svog predstojećeg rivala koji je na petom mestu posle 15 kola Serije B i pokušava da se probije među prve četiri pozicije, vredne plasmana u viši rang.

Možda te zanima