JOŠ JEDAN MEGA-TRANSFER! Svi uvjeti su dogovoreni, Kalidou Coulibaly ima novi klub

Drugi upravo čitaju

Kalidou Koulibaly bio je velika želja Juventusa, no čini se da ipak neće otići u redove torinskog kluba.

Kako pišu talijanski mediji, veliki[personalNapolijanapragujeprelaskauChelseakojibizanjegaplatiooko40milijunaeuradokbiigračusvakojodsljedećečetirisezonekojepotpišezaradiodevetmilijunaeura[toperNapolijajenadomakprelaskauČelsikojibizanjegaplatiooko40milionaeuradokbiigračzarađivaodevetmilionaeurausvakojodsledećečetirisezonenakolikoćepotpisati

Calciomercato piše da bi kompletan posao mogao biti završen u sljedeća 24 sata, a Koulibaly će karijeru nastaviti u Londonu. Juventus će, po svemu sudeći, prodati Matthiasa de Ligta Bayernu, a njegovu zamjenu vidjeli su u Koulibalyju. No, Napoli ga je skloniji prodati Chelseaju nego rivalima u Serie A.

Athletic i La Gazzetta dello Sport pišu da su se predstavnici Chelseaja i Napolija sastali nekoliko puta u posljednjih nekoliko dana te da je kompletan posao vrlo blizu završetka. Sjajni 31-godišnji stoper ulazi u posljednju godinu ugovora, a novi nije potpisao pa ga Napoli žuri prodati kako bi na njemu barem nešto zaradio.

Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis ranije je odbijao ponude za Coulibalyja za kojeg je tražio čak 100 milijuna eura, ali sada je stigla kriza i treba rezati plaće, a tu je i zadnja godina ugovora, pa je spreman pristati na Chelseajevih 40 milijuna.

Tako bi Coulibaly uskoro trebao napustiti klub u kojem je od 2014. i preseliti se u London.


Sporska centrala

Možda te zanima