IBRIČIĆ: OSTAVIMO ONO ŠTO JE BILO U PROŠLOSTI, VJERUJEM DA ĆE BUDUĆNOST FK SARAJEVO BITI MNOGO SVJETLIJA

Drugi upravo čitaju

Bivši Zmaj danas se oglasio na Instagramu.

– Želim prije svega da se zahvalim Upravi NK Domžale, jer sam dobio priliku da poslije završetka igračke karijere, radim kao sportski direktor. Vrijeme provedeno u Domžalama, nikada neću zaboraviti, jer sam za ovaj klub igrao srcem i osjećam ga srcem i tako će biti zauvijek.

Ispred mene je novi izazov i to u jednom od najboljih klubova na Balkanu. Fudbalski klub Sarajevo je klub sa najvećim potencijalom, počev od kvalitetnih ljudi, igračkog kadra, armije navijača i svega ostalog.

Za razliku od drugih, ne želim i neću obećavati kule i gradove, jer niko na ovom svijetu, pogotovo u fudbalu, ne može garantirati ništa, ali ono što mogu i smijem obećati, jeste posvećenost od 24 sata.

Sarajevo na čelu kluba ima čovjeka sa vizijom i upravo nas je njegova vizija natjerala da prihvatimo ponuđeni posao. Niko ne kaže da će biti lako, niko ne sumnja u to da ćemo u narednom periodu provesti mnogo vremena da ekipi vratimo pobjednički mentalitet i dobru atmosferu u redove kluba, a dobra atmosfera je preduvjet za sve ono što želimo – napisao je Ibričić.

Dodao je kako je prvi zadatak pokušaj ujedinjena svih onih, koji žele dobro klubu.

  • Sarajevo je bilo i prije nas i bit će poslije nas, a svi mi zajedno, oni koji navijaju sa tribina, oni koji vode klub, mi koji smo zaposleni u klubu, igrači koji igraju, administracija, treneri, omladinci, ekonomi, svi…, imamo zajednički cilj: pomoći Sarajevu da iskoristi svoj ogroman potencijal i ostvari snove svih bordo navijača.

Čeka nas težak i dug proces, pogotovo jer mene kao čovjeka ne interesuju tek puke riječi, već isključivo djela i zato, ostavimo ono što je bilo tamo gdje i pripada u prošlosti i okrenimo se budućnosti, koja će, vjerujem svim srcem u to, biti mnogo svjetlija. A sada idemo raditi – napisao je Ibričić.

ibričić: ostavimo ono što je bilo u prošlosti, vjerujem da će budućnost fk sarajevo biti mnogo svjetlija
IBRIČIĆ: OSTAVIMO ONO ŠTO JE BILO U PROŠLOSTI, VJERUJEM DA ĆE BUDUĆNOST FK SARAJEVO BITI MNOGO SVJETLIJA

Izvor: hayat.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Možda te zanima