back to top

Čekamo Liverpool, Chelsea, Dortmund i Porto, igrat će se širom Srbije

Drugi upravo čitaju

Pogledajte koji nas to događaji čekaju danas…

Fulham-Liverpool, 13.30 (Fudbal, Engleska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Vratio se Fulam u elitu, ali nije prijatno već na prvoj stepenici takmičenja zaigrati s Liverpulom. Bitno je da je naš Aleksandar Mitrović u formi. Ustrelio je na poslednjem pripremnom meču mrežu Viljareala, za konačnih 1:1, a s obzirom na Klopove ambicije, biće mu teško da poentira na utakmici na kojoj je Liverpul definitivno biti favorizovan.

Everton-Chelsea, 18.30 (Fudbal, Engleska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Čelsi ima kvalitet, ali i poseban pik na Everton. Naime, Čelsi je u maju s minimalcem izgubio poslednji meč para, a pre toga u decembru prošle godine bilo je 1:1. Uz to, dmaćin ima četiri igrača van stroja, što u prvom kolu Čelsiju može da otvori put za nešto lakše osvajanje prvih bodova na strani. Na poslednja četiri meča para dolazila je 0-2 igra.

Mladost Lucani-Radnicki Nis, 21.00 (Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Mladost je dobila poslednja dva susreta sa Nišlijama na svom terenu, a kako oba tima imaju situaciju da moraju da pobede, očekuje se otvoren meč, golovi, a Lučanci su možda nešto bliži pobedi. Meraklije im ipak neće dozvoliti baš sve konce da drže u svojim rukama, iako su momci sa Čaira još uvek razočarani zbog izbacivanja iz Evrope.

Inđija-Metalac, 17.30 (Fudbal, Mozzart Bet Prva liga Srbije) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Inđija i Metalac imaju dugu istoriju međusobnih okršaja i u eliti i u Prvoj ligi. Domaćin u njihovim mečevima nije slavio tri godine, a ako kojim slučajem tragate za igrom GG ovde ćete je teško naći. Tako makar kaže tradicija – na osam od deset poslednjih utakmica ovih ekipa došlo je NG. U sezoni 2020/21 Vojvođani nisu uspeli da daju gol Milanovčanima – 0:0, 0:1.

Možda te zanima