back to top

Banjalučani se priključili akciji „ReZZikliraj“ na Trgu Krajine

Drugi upravo čitaju

Ekološka kampanja kompanije Mozzart izazvala veliki interes

Proteklog vikenda velika ekološka akcija kompanije Mozzart “ReZZikliraj” nastavljena je u Banjaluci. Ova društveno odgovorna kampanja na Trgu Krajine privukla je veliku pažnju posjetilaca koji su donosili plastičnu ambalažu, a zauzvrat su dobijali poklone.

banjalučani se priključili akciji „rezzikliraj“ na trgu krajine
Banjalučani se priključili akciji „ReZZikliraj“ na Trgu Krajine

Tako je za samo nekoliko sati sakupljena veća količina plastike koju će predstavnici Mozzarta odnijeti na reciklažu, a dobijeni novac će proslijediti u humanitarne svrhe.

Veoma smo zadovoljni odazivom posjetilaca na Trgu Krajine. Veliki broj naših sugrađana nam se pridružio u misiji očuvanja životne sredine, a mi smo ih nagradili prigodnim poklonima. Naš ekološki karavan uskoro se seli u Kakanj i Sarajevo, pa pozivamo stanovnike ovih gradova da nam se i tamo pridruže– kaže Selma Salkanović, rukovodilac Direkcije korporativnih poslova kompanije Mozzart.

banjalučani se priključili akciji „rezzikliraj“ na trgu krajine
Banjalučani se priključili akciji „ReZZikliraj“ na Trgu Krajine

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću akcijom ‘ReZZikliraj’ želi da skrene pažnju na važnost očuvanja životne sredine. Svi koji im se pridruže u toj plemenitoj misiji, imaju mogućnost da doprinesu zaštiti okoliša u našoj zemlji, ali i da za to budu nagrađeni.

Velika ekološka akcija organizovana je u okviru Mozzart Teqvoly Summer Tour-a koji se tokom ljeta održava u pet gradova BiH u saradnji sa ACAR Events. Na mjestima održavanja ove sportske manifestacije postavljeni su punktovi za otkup plastičnih flaša, odnosno PET ambalaže.

Prva stanica ekološko-sportske vožnje bila je Trebinje, druga Mostar, a treća Banjaluka. Uskoro se “ReZZikliraj” seli u Kakanj (31. jul), te četiri opštine u Kantonu Sarajevo, dok je veliko finale zakazano za 19. avgust i to tokom finalne noći Sarajevo film festivala.

Učesnici i posjetioci će i u ovim gradovima moći da donesu plastičnu ambalažu, a svi koji to učine dobiće prigodan poklon.

Nagradno takmičenje

Mozzart je organizovao i nagradno takmičenje za najbolji “uradi sam” projekat na temu reciklaže materijala, a pobjednik će osvojiti vrijednu nagradu!

Pridruži se jednoj od najvećih ekoloških akcija u BiH – osim što štitiš okolinu, učestvuješ u humanoj misiji, a možeš i da osvojiš nagradu!

Rok za prijavu projekta je 19. avgust, kad se održava zadnji dan Mozzart Teqvoly Summer Tour-a. Prijave sa fotografijama projekta svi zainteresovani mogu da pošalju na adresu prbih@mozzartbet.com, sa naznakom “Rezzikliraj s Mozzartom”. Imena pobjednika biće proglašena do 31. avgusta. ReZZikliraj i vrijedne nagrade osvajaj!

Možda te zanima