back to top

Mozzart daje najveće kvote na svijetu: Atletic Bilbao 1,70, Moreirense 1,90

Drugi upravo čitaju

Nigdje nećete naći veće

Nova sedmica, novi izazovi, nove prilike za zaradu. Bukmejkeri Mozzarta su pripremil dvije kvote za neke od najzanimljivijih fudbalskih utakmica koje se igraju danas, a koje će biti najveće na svijetu u svim vremenima.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu

ATLHETIC BILBAO – ESPANYOL (PONEDJELJAK, 21.00), KEC 1,70

Atlhetic Bilbao je u odličnoj formi. On je u posljednjih dvadesetak dana iz Kupa kralja izbacio prvo Barcelonu, a potom i Real Madrid i tako se istakao kao najveći favorit za osvajanje trofeja. Ne ide mu loše ni u Primeri, neporažen je u posljednje tri utakmice, a u prošlom kolu postao je prvi tim koji je na gostujućem terenu savladao Rayo Vallecano. Bilo je 1:0. Athletic danas igra prvu prvenstvenu utakmicu u Bilbau od 22. decembra, a rival mu je jedan od najidealnijih gostiju Primere, Espanyol. Katalonci su se sa 11 gostovanja vratili kući sa samo sedam bodova. U prvenstvu su vezali tri meča bez pobjede, a u tom periodu osvojili su samo jedan bod na gostovanju davljeničkom Cadizu (2:2). Athletic i Espanyol su posljednji put igrali u oktobru 2019. godine, kada je bilo 3:0 za tim iz Baskije.

MOREIRENSE – BELENENSES (PONEDJELJAK, 22.15), KEC 1,90

Gola borba za opstanak u portugalskoj eliti. Sastaju se dva najgora tima na tabeli Primeire, 17-plasirani Moreirense dočekuje fenjeraša. Razlika između njih je četiri boda, pa ni trijumf gostiju ne bi promijenio poredak nakon 21. kola. Obje ekipe su osvojile samo po jedan bod iz posljednja tri meča, ali moramo priznati da su imali i težak raspored. Moreirense je pružio otpor na gostovanju kod Benfice (1:1), nakon čega su bolji od njega bili Santa Clara (2:0) i Braga (2:0). U istom periodu Belenenses je lako poražen od Porta (4:1), zatim je uzeo bod protiv Maritima (1:1), a potom ga je prestigao Sporting iz Lisabona (4:1). U prvoj polovini sezone, u augustu, Belenenses i Moreirense odigrali su 1:1. Bio je to njihov treći uzastopni remi u direktnim okršajima.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svijetu.

Možda te zanima