Tiket dana: Seria A i La Liga u fokusu

Drugi upravo čitaju

Tipsteri iz regiona donose novi tiket dana.

Prvi februarski vikend je iza nas. Utakmica je bilo na pretek, ali na početku nove radne sedmice tipsteri prognoziraju dva para.

Salernitana – Spezia – Tip 2

Debitant u Seriji A, ekipa Salernitane nalazi se u teškoj situaciji. Nakon nepuna 24. kola, ekipa s juga Italije ima svega 10 osvojenih bodova.

Na posljednjih 6 mečeva pred domaćom publikom ne zna za pobjedu, što će večerašnji protivnik Spezija pokušati iskoristiti.

Spezia, s druge strane, upisala je četiri pobjede na posljednjih pet mečeva uključujući i pobjedu na San Siru protiv Milana.

Shodno formi, tispteri tipuju na pobjedu gostiju što je prilično visok koeficijent. No i dvoznak X2 ne predstavlja lošu opciju, prognoziraju tipsteri.

tiket dana

Athletic Bilbao – Espanyol – TIp 1

Nakon što su u Kupu Kralja izbacili ekipu Barcelone zatim i Real Madrid, momčad Athletica iz Bilba puca od samopouzdanja. Večeras u goste stiže Espanyol koji ima jedan osvojen bod na posljednja tri meča.

Nije tajna da Bilbao ne briljira na domaćem terenu, no večeras se nalaze pred imperativom pobjede, a i izbacivanje Kraljevskog kluba sigurno će pomoći ekipi iz Baskije da nastavi nizati pobjede.

Tipsteri čvrsto vjeruju u pobjedu domaće ekipe iako je koeficijent malo previsok. No, Bilbao je u pozitivnom nizu, redaju pobjede i vrijeme je da obraduju navijače pobjedom protiv ekipe iz donjeg dijela tabale.

Čitavu ponudu i najveće kvote potražite u MOZZART kladionici.

Možda te zanima