Gradski derbi u Torinu, zanimljivo u Primeri, Bundesligi i Ligi 1

Drugi upravo čitaju

Ovo je kratka bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama, najbolje kvote pronađite na mozzartbet.ba

LIL – MEC, 21.00, (Fudbal, Francuska 1), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Mec je pretposlednji, pa evo šanse za Lil da popravi skor koji sa prethodnih pet mečeva beleži čak dva poraza, plus jedan remi. Razlika u kvalitetu nije za polemiku, pa je logično da Mec u gostima ne očekuje ništa. Domaćin bi s druge strane sigurno voljan da se sveti za konačnih 3:3 sa poslednjeg, avgustovskog meča para.

JUVENTUS – TORINO, 20.45, (Fudbal, Italija 1), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Skoro sedam godina traje Torov post u derbijima protiv moćnog gradskog rivala. A u tom periodu se proširila serija od 15 Juventusovih gradskih derbija bez poraza u kojoj su bile i neke dramatične pobede golovima u poslednjim minutima. Torino nema mnogo razloga za optimizam. Posle nešto boiljih igara su opet upali u krizu koja je kulminirala poraz u poslednjem kolu na svom terenu od slabašne Venecije.

MAJNC – LEVERKUZEN, 20.30, (Fudbal, Nemačka 1), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Majnc igra šareno, a Aspirindžije su u fazi održanja konkurentnosti sa ekipom Dortmunda. Međutim, Leverkuzen je poslednji meč para dobio tek sa minimalcem, a pre toga pre godinu dana bio je primoran na remi. Sve u svemu, gosti su makar umereni favoriti na meču s timom koji igra jako dobro na svom terenu.

ELČE – RAJO VALJEKANO, 21.00, (Fudbal, Španija 1), kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Rajo Valjekano je u krizi. Ljuja mu se i 11. pozicija na tabeli, budući da je u poslednjih pet kola osvojio tek jedan bod. Elče igra u boljem ritmu, ali je u poslednja dva navrata gubio mečeve para. S obzirom na sve, ova utakmica bi mogla da bude krajnje rezultatski neizvesna.

Možda te zanima