Zmajevi sa Rumunima, klasik Njemačke i Engleske

Drugi upravo čitaju

Pogledajte koji nas to interesantni događaji čekaju danas

FINSKA – CRNA GORA, 18.00 (Fudbal, Liga nacija) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Crna Gora je oduševila na startu Lige nacija, pošto je pokazala odličnu igru i to krunisala sigurnom pobedom nad indisponiranom Rumunijom. Sada to mora da kruniše u Helsinkiju i ostvari pozitivan rezultat koji bi joj garantovao ostanak na liderskoj poziciji u grupi. Finci ne znaju za pobedu na poslednje četiri utakmice i silno žele prekid negativne serije.

NEMAČKA – ENGLESKA, 20.45 (Fudbal, Liga nacija) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Vidljivo je bilo još iz prvih okršaja tokom prošle nedelje da se malo kome igra fudbal, klupska sezona tek što je okončana, umor čini svoje, međutim ako bismo negde mogli da vidimo pravu, takmičarsku vatru, onda je to okršaj na Alijanc areni. Nije potrebno trošiti reči o rivalstvu dve nacije. Fudbal je segment u kom Nemci i Englezi uživaju da se nadmeću i zato postoje svi uslovi da dobijemo kvalitetan meč.

BOSNA I HERCEGOVINA – RUMUNIJA, 20.45 (Fudbal, Liga nacija) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Selekcija Bosne i Hercegovine izbegla je poraz u Helsinkiju protiv Finske golom Smaila Prevljaka u trećem minutu nadoknade utakmice, pa sada ima priliku da u Zenici dodatno naplati taj osvojeni bod. Rumuni su u očajnoj situaciji, posle neuspešnih kvalifikacijama u borbi za Katar vezali su tri utakmice bez pobede, a u Podgorici su pre tri dana bili potpuno bledi, tako da nemaju čime da prete pred ovaj meč.

Možda te zanima