back to top

Zmajevi sa Finskom, derbi Italije i Njemačke

Drugi upravo čitaju

Pročitajte šta nas očekuje danas od sportskih događaja…

MAĐARSKA – ENGLESKA, 18.00 (Fudbal, Liga nacija) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Novajlije u Ligi A Lige nacija na premijeri će dočekati Englesku, rivala iz kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru. Činjenica je da su Mađari apsolutni autsajderi u grupi sa Engleskom, Italijom i Nemačkom te će svaki susret na domaćem terenu predstavljati priliku da otkinu makar neki bod favorizovanim rivalima. Povod za nadu domaćinu je remmi (1:1) na Vembliju jeseni 2021. godine.

ITALIJA – NEMAČKA, 20.45 (Fudbal, Liga nacija) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Poslasica dana bez dileme je susret Italije i Nemačke u okviru Lige nacija. Susret u Bolonji prvi je zvanični između dve reprezentacije od 2016. godine i utakmice četvrtfinala Evropskog prvenstva u kojem je Nemačka nakon penala eliminisala Azure.

FINSKA – BOSNA I HERCEGOVINA, 18.00 (Fudbal, Liga nacija) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Naše komšije nove izazove dočekuju uz rezultatsku krizu i prilično blede igre u prethodnom periodu te će gostovanje Finskoj biti prilika da podignu samopouzdanje. Zadatak međutim neće biti lak što su potvrdili Finci u dvomeču u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo tokom kojeg je Bosna i Hercegovina u dva susreta osvojila samo bod.

Možda te zanima