back to top

Zanimljivi mečevi u Ligama petice, odlična ponuda Mozzart kladionice

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

Leicester : Man.Utd., 16.00, (Fudbal, Engleska 1), 16:00, kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Ole Gunar Solskjer će na King Pauer stadion u misiju osvajanja tri boda krenuti bez stuba odbrane Rafaela Varana koji je povrijedio preponu u finalu Lige nacija. Ekipa Brendana Rodžersa proživljava znatno slabiji početak sezone u odnosu na prije godinu dana. Lester je osvojio svega osam od mogućeg 21 boda, ali sve se svodi na individualni učinak Džejmija Vardija.

Brentford : Chelsea, 18.30 (Fudbal, Engleska 1), 18:30, kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Ultimativno će Česli driblati za osvajanje sva tri boda. Oni znače odbranu prve pozicije u šampionatu, tako da osrednji Brentford može da se ukopa, pa da pokuša da kida živce Tuhelu, koji se nada da će Lukaku i družina brzo prelomiti rezultat. Čelsi je posljednja dva meča para dobijao sa po 4:0.

Dortmund : Mainz, 15.30, (Fudbal, Njemačka 1), 15:30, kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Kec se podrazumeva Dortmundu, jer Bajern i Aspirindžije im bježe tek za jedan bod. Marko Roze dakle neće biti spreman na kompromise, a Majnc će morati da se suoči sa još jednom nemogućom misijom nakon poraza od Leverkuzena i Union Berlina. Posljednji meč para Dortmund je dobio sa 1:3, što je prekinulo seriju mučenja na međusobnim susretima.

Više pogledajte na mozzartbet.ba

Možda te zanima