back to top

Zadnje kolo Lige Europe i Konferencijske lige, odlične kvote u Mozzartu

Drugi upravo čitaju

Četvrtak je bogat dan kada su fudbalska zbivanja u pitanju. U prvom planu su mečevi poslednjeg kola Lige Evrope i Lige konferencije.

SOSIJEDAD – MAN. JUN, 18.45 (Fudbal, Liga Evrope) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Mančester junajted morao da se spusti iz oblaka. Sosijedad ga je prošli put tukao sa minimalcem. Španci su zbog toga i svega ostalog neprikosnoveni na tabeli Grupe E. Nevolja za njih ovoga puta je veliki broj igrača izbačenih iz stroja. Crveni đavoli jure osvetu, ali ona laka biti neće, jer se očekuje tvrd meč sa Sosijedadom koji ima gol razliku 10:1.

KELN – NICA, 21.00 (Fudbal, Liga konferencija) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Klupa Kelna je skraćena zbog povreda, ali neće odustati domaćin. Svi iz Partizanove grupe su još u igri, tako da niko ne sme da se povuče. Dakle, favorita nema, a da se sprema čvrsta utakmica, vidi se iz rezultata one prošle. Bilo je 1:1, a meč je bio egal sa puno šuteva u okvir gola. Očekuje se da varnice i sada sevaju

Feyenoord – Lazio, 18.45 (Nogomet, Europska liga) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Prva od dvije utakmice ‘najluđe’ skupine Europske lige. Kalkulacije su jasne za Lazio, s pobjedom će sigurno osigurati prvo mjesto skupine, s remijem je najmanje u šesnaestini finala takmičenja, a porazom može ispasti u Konferencijsku ligu. Feyenoordu igra samo pobjeda kojom preskače Lazio, čak i ako se stvori krug s tri ili četiri momčadi s osam bodova.

Možda te zanima