Zabavite se, budite pobjednik i osvojite vrijedne nagrade – stigao je Mozzart Prognozzer!

U svakom kolu možete osvojiti mobilni telefon, bonus kvote, a one koji na kraju takmičenja budu među najboljima očekuju specijalna iznenađenja

Počela je nova sezona u najjačim fudbalskim ligama, kao i grupne faze evropskih takmičenja, pa nema boljeg trenutka da vam predstavimo Mozzart Prognozzer, takmičenje tokom kojeg ćete se sjajno zabaviti, a za najuspješnije su obezbijeđene vrijedne nagrade!

Učešće u Prognozzeru je besplatno, a jedini uslov jeste da budete registrovani na sajtu mozzartsport.com.

Kako se igra? Vrlo jednostavno – u svakom kolu (kolo traje od petka do četvrtka) dobićete zadatak da prognozirate tačne rezultate na 10 utakmica iz najjačih evropskih fudbalskih takmičenja. Pogoditi tačan rezultat, naravno, nije nimalo lako, ali bodove možete prikupljati i ako ne budete hirurški precizni…

Sistem bodovanja sastoji se od sljedećih sedam kategorija:

1. Tačan rezultat
2. Tačan konačan ishod, a pogrešan rezultat
3. Tačan broj golova prvonavedenog tima
4. Tačan broj golova drugonavedenog tima
5. Tačna gol-razlika
6. Indeks bliskosti za tačnu gol-razliku
7. Indeks bliskosti za ukupan broj golova 

Maksimalan broj poena = (1) + (2) + (3) + (4) + (5) + (6) +( 7)

Kategorije 1 i 2 međusobno se isključuju, tako da pod 1 i 2 zbirno možete osvojiti najviše 4 poena jer poeni za tačan rezultat isključuju poene za pogrešan rezultat.

Broj mogućih osvojenih poena po kategorijama sa primjerima:

TAČAN REZULTAT: ukoliko ste pogodili tačan rezultat osvojićete 4 poena, u suprotnom 0.

Primjer: ukoliko je stvaran rezultat meča bio 3:0, a vaša prognoza takođe 3:0, osvojili ste 4 poena, a u svim ostalim slučajevima osvojili ste 0 poena.

TAČAN KONAČAN ISHOD, A POGREŠAN REZULTAT: ukoliko ste pogodili pobjedu prvonavedenog tima ili pobjedu drugonavedenog tima ili neriješen ishod, a pritom je tačan rezultat pogrešan osvojićete 4 poena, u suprotnom 0.


Primjer: ukoliko je stvaran rezultat meča bio 3:0, a vaša prognoza 2:0 ili 1:0 ili 4:1 ili 3:2…. osvojili ste 4 poena jer ste pogodili pobjednika, a pritom nemate tačan rezultat.

TAČAN BROJ GOLOVA PRVONAVEDENOG TIMA: ukoliko ste pogodili tačan broj golova prvonavedenog tima osvojićete 1 poen, u suprotnom 0.


Primjer: ukoliko je stvaran rezultat meča bio 3:0, a vaša prognoza 3:0 ili 3:1 ili 3:2 ili 3:3…. osvojili ste 1 poen jer ste pogodili tačan broj golova prvonavedenog tima.

TAČAN BROJ GOLOVA DRUGONAVEDENOG TIMA: ukoliko ste pogodili tačan broj golova drugonavedenog tima, osvojićete 1 poen, u suprotnom 0.

Primjer: ukoliko je stvaran rezultat meča bio 3:0, a vaša prognoza 1:0 ili 2:0 ili 3:0 ili 0:0…. osvojili ste 1 poen jer ste pogodili tačan broj golova drugonavedenog tima.

TAČNA GOL-RAZLIKA: ukoliko je vaša gol-razlika tačna osvojićete 2 poena, u suprotnom 0.


Primjer: ukoliko je stvaran rezultat meča bio 3:0, a vaša prognoza 3:0 ili 4:1 ili 5:2 ili 6:3…. osvojili ste 2 poena jer ste pogodili tačnu gol razliku. I u slučaju pogođenog neriješenog ishoda osvojili ste 2 poena jer ste pogodili tačnu gol-razliku koja je 0 u ovom slučaju.

INDEKS BLISKOSTI ZA TAČNU GOL-RAZLIKU: indeks bliskosti vas nagrađuje jednim dodatnim poenom uz preduslov da je vaša gol-razlika tačna i ako je vaš ukupan broj golova na meču u opsegu -2 do 2 od stvarnog broja golova (odnosno ukoliko se vaš ukupan broj golova od stvarnog razlikuje najviše za 2 gola). U suprotnom nećete osvojiti bod;


Primjer 1: ukoliko je stvaran rezultat meča bio 3:0, a vaša prognoza 3:0 ili 4:1 osvojili ste 1 dodatni poen jer ste pogodili tačnu gol-razliku i vaš ukupan broj golova se ne razlikuje za više od 2 gola od stvarnog broja golova. Ukoliko je vaša prognoza bila 5:2 ili 6:3 osvojili ste 0 poena jer se vaš ukupan broj golova razlikuje od stvarnog za 4 u prvom slučaju, odnosno 6 golova u drugom, a treba da bude u opsegu od -2 do 2.
Primjer 2: ukoliko je stvaran rezultat meča bio 2:1 a vaša prognoza 1:0, 2:1 ili 3:2 osvojili ste 1 poen, a u svim ostalim slučajevima osvojili ste 0 poena.

INDEKS BLISKOSTI ZA UKUPAN BROJ GOLOVA: indeks bliskosti vas nagrađuje jednim poenom ako je vaš ukupan broj golova na meču u opsegu od -1 do 1 od stvarnog broja golova. Odnosno, ako se vaš ukupan broj golova razlikuje od stvarnog najviše za jedan gol.


Primjer: ukoliko je stvaran rezultat meča bio 3:0, a vaša prognoza 3:0 ili 4:0 ili 2:0 ili 1:2…. osvojili ste 1 poen, a niste osvojili poene ukoliko je vaša prognoza bila 5:0 ili 1:0 ili 0:1 ili 3:3…

NAPOMENA: Maksimalan broj poena koji možete da osvojite na jednom meču je 10!

U svakom kolu biće vam postavljeno i jedno kviz pitanje i ako tačno odgovorite, bićete nagrađeni sa jednim dodatnim poenom.

Takmičenje Prognozzer„otvorilo“ se u četvrtak 16. septembra otkad je moguće prijaviti se i prognozzirati, a prvo kolo „zaključava“ se u subotu 25. septembra u 13.30, kada počinje prvi meč u ponudi (Čelsi – Mančester Siti). Biće ukupno 12 kola (svako kolo trajaće od petka do četvrtka), a u svakoj rundi možete da osvojite sjajne nagrade:

1. mjesto: telefon RedMi Note 10 Pro + Mozzart Bet bonus za igru u iznosu od 10.000 RSD / 165 KM
2. mjesto: Mozzart Bet bonus za igru u iznosu od 5.000 RSD / 85 KM
3. mjesto: Mozzart Bet bonus za igru u iznosu od 4.000 RSD / 65 KM
4. mjesto: Mozzart Bet bonus za igru u iznosu od 3.000 RSD / 50 KM
5. mjesto: Mozzart Bet bonus za igru u iznosu od 1.000 RSD / 15 KM

Bodovi će se sve vrijeme sabirati i na ukupnoj tabeli plasmana, a one koji na kraju takmičenja na toj tabeli budu među najboljima očekuju još vrednije nagrade…

1. mjesto: Telefon Mi 11 Ultra + Mozzart Bet bonus za igru od 20.000 RSD / 330 KM

2. mjesto: Trotinet Mi Pro 2 Mercedes AMG + Mozzart Bet bonus za igru od 20.000 RSD / 330 KM

3. mjesto: Telefon Mi 11 + Mozzart Bet bonus za igru od 20.000 RSD / 330 KM

4. mjesto: Telefon Mi 11 Lite 5g + Mozzart Bet bonus za igru od 20.000 RSD / 330 KM

5. mjesto: Sat Mi Watch + Mozzart Bet bonus za igru od 20.000 RSD / 330 KM

6. mjesto: Mozzart Bet bonus za igru u iznosu od 20.000 RSD / 330 KM

7. mjesto: Mozzart Bet bonus za igru u iznosu od 15.000 RSD / 250 KM

8. mjesto: Mozzart Bet bonus za igru u iznosu od 10.000 RSD / 165 KM

9. mjesto: Mozzart Bet bonus za igru u iznosu od 5.000 RSD / 85 KM

10. mjesto: Mozzart Bet bonus za igru u iznosu od 3.000 RSD / 50 KM

Tokom takmičenja imaćete priliku i da iskoristite džokere za dupliranje ili tripliranje poena, a o tome više pročitajte OVDE.

Detaljna pravila igre pronađite OVDE.

Registrujte se na vrijeme, prognozzirajte i osvojite vrijedne nagrade.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Brano
Branohttps://korner.ba/
Brano je veliki zaljubljenik u ribolov. Još veći je luđak za sportske vijesti. Voli sve, najviše fudbal. Na njegovom jelovniku su uvijek svježe informacije iz Liga petice, regiona i svijeta. Prati sportske vijesti i redovno informiše o svim sportskim dešavanjima.

Drugi upravo čitaju

Možda te zanima