back to top

Igra se u Sloveniji i Hrvatskoj, derbi u Austriji

Drugi upravo čitaju

Pogledajte što smo danas izdvojili

Istra 1961 – Varaždin, 20.00  (Nogomet, HNL) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Obje momčadi startale su u 1. kolu porazom na domaćem terenu. Istra je poražena od Hajduka, dok je Slaven Belupo slavio u Varaždinu. Pružili su i Varaždin i Istra 1961 solidan otpor i bili u nekim trenucima ravnopravan protivnik, a danas nas očekuje utakmica podjendakog omjera snaga. Teško je prognozirati ishod, a domaćini su ipak u ulozi favorita.

Radomlje – Celje, 20.15  (Nogomet, Slovenija 1. liga) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Hajdukov partnerski klub krenuo je furiozno u novu sezonu. Prije nego su potpisali parnerstvo sa splitskim klubom borili su se za ostanak, a onda su sezonu završili na šestom mjestu. Na otvaranju su odmah deklasirali prošlogodišnje prvake Maribor u Ljudskom vrtu, a predviđa im se ove natjecateljske godine u najmanju ruku borba za europska natjecanja. Celje je u prvoj utakmici prošlo bez golova s Domžalama, a s obzirom na formu domaćina teško je predvidjeti da će proći isto i danas.

Salzburg – Austrija Beč, 20.30  (Nogomet, Austrija 1. liga) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Salzburg kreće u obranu trona od prvog kola, a ove sezone očekuje se i veća minutaža za hrvatskog napadača Roka Šimića. Nametnuo se još prošle godine u sastavu austrijskog prvaka Luka Sučić, a za očekivati je da će i ove sezone momčad Red Bulla biti prvak države. Bečka Austrija je bila aktivna na prijelaznom roku i želi barem pokušati uzdrmati prijestolje Salzburgu što sigurno neće biti lagan zadatak.

Možda te zanima