Vatreni u Osijeku čekaju Austrijance, derbi između Belgije i Nizozemske

Drugi upravo čitaju

Evo što smo pripremili za danas.

Hrvatska – Austrija 20.45  (Nogomet, Liga nacija) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Iako je ovaj turnir od sekundarnog značaja zbog puno važnijih obveza koje nas čekaju u studenom, danas se u Osijeku očekuje pobjeda Vatrenih. Liga nacija  je Hvratsku spojila u grupu sa zahtjevnim reprezentacijama, a kako će odigrati čak četiri utakmice u sklopu ovog okupljanja,selektro će na teren sigurno poslati veći broj igrača, sve kako bi se uigrala idealna jedanaestorica za Mundijal.

Belgija – Nizozemska 20.45 (Nogomet, Liga nacija) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Nogometna poslastica ravno iz Beneluxa. biće zanimljiivo vidjeti kako će se De Bruyne i Lukaku snaći protiv više nego snažne obrane Oranja. Iako je rano još išta prognozirati, a i ovo je tek prvo kolo Lige nacija, neki trendovi će isplivati na površinu. Lukaku je završio sezonu upitne forme, a upravo je on ključ realizacije trenutno najbolje reprezentacije svijeta.

Francuska – Danska 20.45  (Nogomet, Liga nacija) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Svjetski prvaci su izgledali goropadno i bez Benzeme, a kako je budući dobitnik zlatne lopte povratnik među Pijetlove, Deschampsove trupe su utoliko ubojitije. Danska leti na krilima uspjeha od prošle godine, a tu je i povratnik Eriksen koji će svakako imati motiv više za nogometne majstorije s obzirom na to što mu se sve dogodilo u posljednjih 365 dana.

Možda te zanima