back to top

Utakmice u Ligama petice, odlične kvote u Mozzartu

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

BRENTFORD – BRAJTON, 21.00 (Fudbal, Engleska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Kako je samo Brentford nastradao u prošlom kolu… Tukao ga je Njukasl sa 5:1, tim je ošamućen, a baš na talas loših partija ovog kluba puca Brajton koji je u meču pre ovoga poražen sa 0:1 od Pevaca. Brajton se nada da jue moguće da izvuče neki bod sa ovog gostovanja.

STRAZBUR – LIL, 21.00 (Fudbal, Francuska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Strazbur je u poslednje vreme imao problema. Tračak nade unela je pobeda nad Anžeom (2:3). Bila je to treća utakmica kluba na kojoj je došla GG3+ igra. Lil ima svega dva poraza sa prethodnih pet utakmica i definitivno kvalitativno može da se smatra boljim timom. I tradicija je na strani gostujućeg tima.

ŠALKE – HOFENHAJM, 20.30 (Fudbal, Nemačka 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Šalke je u seriji od tri poraza, a trenutno u društvu tri najtanja tima Bundeslige. Hofenhajm ima problema u poslednje vreme, ali je jako blizu gornjeg doma tabele. Tim je u prošlom kolu poražen od Verdera sa 1:2. Probaće da sada ne rasipa bodove.

RAJO VALJEKANO – HETAFE, 21.00 (Fudbal, Španija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Rajo Valjekano je 10. na tabeli, dok Hetafe za njim kaska šest mesta. Gosti su u poslednja dva kola poraženi, dok Rajo Valjekano za sobom ima izgubljen meč od Almerije (3:1). Poslednja utakmica para u maju mesecu okončana je bez golova. Verovatno će ova utakmica biti napeta. Nema tu favorizovanog tima.

Možda te zanima