back to top

U Mozzartu isplaćen najveći dobitak do sada

Drugi upravo čitaju

Prijedorčanin osvojio rekordnih 180.000 KM!

Jednom Prijedorčaninu ovo ljeto će ostati u lijepom sjećanju jer mu se posrećilo da postane znatno bogatiji! D.S. redovni igrač Mozzart kladionice osvojio rekordnih 180.000 maraka na Mozzartovom onlajn kazinu, što je ujedno najveći dobitak koji je ova kladionica isplatila u BIH!

Za to mu je bilo potrebno nekoliko manjih uloga, ali i mnogo sreće, koja mu se očigledno osmjehnula. Sa ukupno uloženih 495 KM, kroz više manjih uplata, po završetku igre postao bogatiji za mega dobitak od čak 180.000 KM! Zbog toga ne krije sreću.

-Bio sam uzbuđen, ali nisam još to u potpunosti tada shvatio.. I ranije sam imao veće dobitke u Mozzartu, ali ovaj je svakako najveći- kaže srećni dobitnik D.S.

Prijedorčanin sa adresom u inostranstvu je redovni igrač Mozzart kladionice već deset godina. Često igra brojne igre na Mozzart online kazinu, a sreću mu je donijela igra Hot Triple Sevens, koju je prvi put zaigrao, provajdera Evoplay čije igre su odnedavno pristutne u bogatoj Mozzart ponudi.

            Tako je ovaj igrač, srećne ruke, za nešto više od sat vremena na www.mozzartbet.ba kući otišao sa mega visokom isplatom. Trenutnim i budućim igračima otkriva kako mu je to pošlo za rukom.

-Početni ulog je bio 100 maraka koji mi je donio prve dobitke. U jednom trenutku sam dobio bonus! Onda sam pomislio- sad ćeš vidjeti kad mi dođe 150.000 KM, okrenuo sam i stvarno je došlo baš u tom okretaju, nevjerovatno! Zatim sam nastavio igrati…Kada sam imao dobitak od 130.000 KM, pomislio sam da isplatim, međutim, opet sam nastavio da igram i da još dobijam. Na kraju sam osvojio 180.000 KM, nakon odbijenih zakonskih poreza, koji mi slijede kao dobitak- prepričava mladi Prijedorčanin D.S.

Osim igre koja mu je donijela mega dobitak, ovaj srećnik, ima i druge omiljene igre, a već deceniju igra u Mozzart kladionici onlajn. Svejedoči da je zadovoljan bogatom ponudom igara, kao i uslugom ovog priređivača igara na sreću.

Već zna kako će potrošiti osvojeni novac. Naime, osim velike ljubavi prema prijateljima i porodici, strastveni je ljubitelj muzike kojom se i bavi.

Pola dobitka sam najmjenio porodici, prijateljima i za putovanja, a ostatak ću uložiti u dalji razvoj svoje muzičke karijere- kaže D.S.

Za sve trenutne i buduće igrače regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću ima i savjet.

-Ako igraju zbog užitka, neka uživaju u igri, a ako igraju zbog novca, neka znaju kad je vrijeme da isplate svoj dobitak. Želim im puno sreće- dodaje D.S. za kraj.

Isto žele iz kompanije Mozzart srećnom dobitku, ali i svima koji će to tek postati.

Možda te zanima