U fokusu Primera, Liga 1 i Bundesliga

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

STRAZBUR – PSŽ, 21.00 (Fudbal, Francuska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Na redu je 35. Kolo Lige 1, dakle nema još puno da se igra, a Strazbur je pred ultimativnim zadatkom, jer osvajanje bodova za njih znači ulazak u Evropu. Teško će to ići da šampionskim PSŽ-om koji ih je poslednji put tukao sa 4:2, na poslednja tri meča para postizao po četiri gola. Naravno, domaćin će se truditi da prekine tu tradiciju.

UNION BERLIN – GROJTER FIRT, 20.30 (Fudbal, Nemačka 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Grojter Firt je viđen za Cvajtu, nema za šta da se bori, a Unionu se ne sedi skrštenih ruku. Naime, Berlincima preti Keln, čuva im se makar šesto evropsko mesto, a po mogućnosti pretenduje i na Fraburgovu petu pozidiju. Možda je ovo njihova šansa da se osvete Grojteru za poslednji minimalni poraz na utakmici para.

SEVILJA – KADIZ, 21.00 (Fudbal, Španija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Posle Barsinog poraza od Rajo Valjekana, Sevilja koja takođe ima 63 boda, ozbiljno pretenduje na drugo mesto na tabeli. I, dok Real Madrid mirno gleda tuču sa čela, Sevilja hrli ka slomu Kadiza koji drhti zbog samo boda razlike u odnosu na Granadu koja se nalazi u crvenoj zoni. Inače, Sevilja je tradicionalno bolja na mečevima para.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Alem
Alemhttps://korner.ba/
Alem Sinanović je glavni i odgovorni urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Voli nogomet ali je, zbog previše obaveza, na korner.ba zadužen uglavnom za kladionicu i kladioničarske preporuke.

Drugi upravo čitaju

Možda te zanima