back to top

U fokusu Leicester i Man. United

Drugi upravo čitaju

Evo što smo vam za danas pripremili

Leicester – Manchester United, 21.00  (Nogomet, Premiership) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Ne očekujemo neku lepršavu nogometnu predstavu, ali vjerujemo da će Crveni vragovi iskoristiti ovaj pozitivan moment i približiti se momčadima iz samog vrha tablice. United nema pobjedu nad ovim protivnikom na posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima (tri pobede Leicestera, dva remija) pa pokušava staviti točku na taj trend.

Atalanta – Torino, 20.45  (Nogomet, Serie A) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Atalanti neće biti lako slomiti Torino koji takođe ima sedam bodova. Naime, gosti su do sada „podbacili“ jedino protiv Lazija, s kojim su odigrali utakmicu bez golova. Inače, poslednji međusobni susret ovog para u travnju okončan je rezultatom 4:4, što nije ni čudo, jer njihovi susreti su i inače krcati golovima.

Bologna – Salernitana, 20.45  (Nogomet, Serie A) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Ni naznake nema da je Bologna uspjela srediti svoje redove, budući da do sada ima samo bod iz susreta s Veronom. Salernitana ima ukupno četiri, a do sada je primila samo jedan gol. Bit će Bologni jako teško probiti njene bedeme, tako da pozicija domaćina ne mora biti njena velika prednost. Posljednji međusobni susret okončan je remijem, pri konačnih 1:1.

Možda te zanima