back to top

U fokusu dva regionalna derbija

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

RIJEKA – HAJDUK, 19.00 (Fudbal, Kup Hrvatske, finale) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Hajduk je ove sezone onaj pravi. Zahvaljujući tome, a uz već godinama dobar Osijek i Rijeku tamošnji šampionat bio je prilično zanimljiv, a posednji susret para pripao je Splićanima, pri konačnih 0:3 u gostima. Pre toga, u februaru njih je tukla Rijeka sa 1:3, a da se zapaziti da poslednjih pet puta na ovaj par redovno dolazi makar 3+ igra.

ODENSE – MIDTJILAND, 15.00 (Fudbal, Kup Danske, finale) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Odense je toliko pao s formom, da je uzeo samo dva boda u poslednjih pet kola šampionata. Za Midtjiland bi to mogao da bude znak da krene u napad, što mu nalaže i drugo mesto na tabeli, te ambicija da podigne pehar osvajača Kupa Danske. Sve u svemu, mogla bi ovo da bude njihova osveta za konačnih 2:2, na poslednjem meču para.

CRVENA ZVEZDA – PARTIZAN, 18.00 (Fudbal, Kup Srbije, finale) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Blaga psihološka prednost posle osvajanja šampionskog trofeja trebalo bi da bude na strani Crvene zvezde, posebno što se finale igra na najvećem srpskom stadionu, ali u slavljeničkoj atmosferi može da dođe i do emotivnog pražnjenja, što bi i te kako moglo da utiče na dešavanja u finalu Kupa Srbije. U samoj završnici sezone delovalo je da su obe ekipe doživele određeni pad na fizičkom planu, što bi dodatno moglo da utiče na efikasnost finalnog okršaja.

Možda te zanima