back to top

Tipsteri savjetuju tipovanje na Championship

Drugi upravo čitaju

Danas su nam regionalni tipsteri spremi li dvije utakmice koje se igraju u Championshipu.

U pitanju su Bristol City protiv QPR – a i Bournemouth protiv Cardiff – a.

Bristol City – QPR – Tip 1

Mada tabela kaže drugačije, ovo bi mogao biti veoma uzbudljiv meč. Razlog su dva poraza koje je vezao QPR, koje bi Bristol City mogao itekako da iskoristi. Uostalom, već je u septembru dobio meč para sa 1:2, što će svakako dodatno negativno uticati na moral QPR-a.

tipsteri savjetuju tipovanje na championship

Bristol će sigurno ići na pobjedu kako bi se uspeo na sredinu tabele, dok će QPR pokušati da u gostima izvuče barem neriješen rezultat. Tipsteri su složni kada kažu da će ova utakmica završiti u korist domaćina.

Bournemouth – Cardiff – Tip 1

Bournemouth se napokon vraća na pobjedničke staze, te je još uvijek na čelu Championshipa. Ipak ova prednost bi mogla biti mnogo veća da u posljednje četiri utakmice nije upisao tri neriješena rezultata i jedan poraz. Ipak pobjeda protiv QPR – a vratila je moral igračima, a doček slabašnog Cardiffa će im dati sigurno još više snage.

Cardiff je tek 20. na tabeli, igra promjenljivo, pa će biti na velikim mukama. Posljednji meč para Bournemouth je u septembru dobio s minimalcem, stoga tipsteri i na ovoj utakmicu očekuju pobjedu domaćeg tima.

Kompletnu ponudu potražite u kladionici Mozzart!

Možda te zanima