Fudbala ima u svim ligama širom Europe

Drugi upravo čitaju

Fudbala ima u svim ligama širom Europe

MAN. UNITED – BURNLEY, 21.15 (Fudbal, Engleska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

fudbala ima u svim ligama širom europe

United se toliko žuri da sustigne Tottenham i West Ham, da je Burnley u nebranom grožđu. Uostalom domaćin ove utakmice dobio je tri od posljednjih pet mečeva para, pa vjerujemo da Crveni đavoli pucaju iz sve snage na tim koji je na posljednjih pet utakmica s X ishodom izvlačio kožu četiri puta. Posljednja žrtva bio je West Ham.

BOURNEMOUTH – CARDIFF, 20.45 (Fudbal, Engleska 2) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Bournemouth je počeo da brlja, ali mu je ipak stalo do očuvanja liderskog mjesta u Championshipu. Cardif je tek 20. na tabeli, igra promjenljivo, pa će biti na velikim mukama. Posljednji meč para Bournemouth je u septembru dobio s minimalcem.

FEREIRA – SANTA CLARA, 18.00 (Fudbal, Portugal 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Pitanje je ko će koga, budući da je riječ o susretu dva vrlo nestabilna tima. Ferreira je seriju od četiri poraza prekinula pobjedom nad Tondelom, a Santa Klara je u proteklom kolu savladala Gimaraiš. Inače, ovaj tim je dobio posljednji meč para sa 3:0, ali sada će Ferreira pokušati da iskoristi prednost domaćeg terena.

PORTO – BENFICA, 22.00 (Fudbal, Portugal 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

fudbala ima u svim ligama širom europe

Derbi je derbi, a Porto u njega ulazi kao jedan od dva do sada neporažena tima. Gledaće da ostane tako, ne zbog Benfice, već zbog Sportinga koji mu duva za vrat. Inače, Benfica je najubojitija u ligi. Ona barata s gol razlikom od 46:12, dok Porto ima 38:8. Inače, Porto je Benficu eliminisao nedavno iz osmine finala Kupa Portugalije, kada je slavio sa 3:0.

Možda te zanima