back to top

Tipsteri najavljuju opasne utakmice u Italiji

Drugi upravo čitaju

Danas nas čeka prava talijanska poslastica, a portal korner.ba donosi najzanimljivije parove dana.

Tipsteri su odlučni da će vam ova dva para donijeti mnogo uspjeha na današnjem listiću

Lazio – Genoa – Tip 1

Momci Maurizio Sarria su se pravo uigrali i talijanski stručnjak je nagrađen produženjem ugovora. Ipak stil igre koji volio Sarri nije za navijače slabog srca jer se može desiti da utakmicu dobiju uvjerljivo, a isto tako i protiv najslabijeg protivnika mogu katastrofalno izgubiti.

Nakon manje krize na početku sezone Lazio se opravio i sada gleda kako da se popne što više prema vrhu tabele Serie A. Trenutno se nalaz na devetoj poziciji, a od kvalifikacije za Liga Europu ih dijeli svega pet bodova.

Genoa je s druge strane dosta razbacana i ne znaju gdje se nalaze. Tri poraza za redom su uništili moral igrača, a gostovanje u Rimu im sigurno neće prijati.

Stoga su tipsteri složni da je Genoa došla Laziu kao kec na desetku, te da će momci Maurizio Sarria demolirati ionako demoralisane momke iz Genoe.

Salernitana – Inter – Tip više od 4 gola

Salernitana je potvrdila da će ispasti iz Serie A. Samo osam bodova u 17. ligaških utakmica dobar su nam indikator da ovaj klub i nije spreman za elitni rang talijanskog fudbala.

tipsteri najavljuju opasne utakmice u italiji

Svega dvije pobjede od početka sezone stoje uz ime ovog slabašnog talijanskog kluba, te nema sumnje koji od ova dva kluba će upisati pobjedu večeras.

Inter ruši sve pred svojim putem, samo jedan poraz u 17. utakmica govore koliko su igrači Intera ozbiljni u odbrani titule. Inzaghi je dobro uštimao momke iz Milana, te su u prethodnih pet utakmica postigli 14 golova, a u prethodne četiri utakmice Handanović je sačuvao svoju mrežu.

Stoga je tipovanje na veliki broj golova jedini, a ujedno i pravi izbor. Sigurni smo da će golovi padati na sve strane i da bi ovu utakmicu trebali gledati uživo.

Kompletnu ponudu možete potražiti u kladionici Mozzart!

Možda te zanima