back to top

Seria A i Bundesliga u fokusu dešavanja

Drugi upravo čitaju

Seria A i Bundesliga u fokusu dešavanja

LAZIO – GENOVA, 18.30 (Fudbal, Italija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

seria a i bundesliga u fokusu dešavanja
Seria A i Bundesliga u fokusu dešavanja

Odluka da produže ugovor s Mauricijom Sarijem govori da u Rimu vjeruju u projekat s iskusnim strategom, ali sistem koji on forsira u ovom trenutku donosi veliku neizvjesnost pred svaki meč Nebeskoplavih. Ipak, Genova se mnogo muči i teško da će biti u stanju da izbjegne poraz na Olimpiku.

SALERNITANA – INTER, 20.45 (Fudbal, Italija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Salernitana je u velikim problemima. Na tri prvenstvena poraza nadovezao se i onaj u Kupu Italije u Genovi, pa Inter po svemu sudeći ide samo u šetnju u ovom kolu Serie A. Naime, Inter blista kod Simonea Inzaghija posljednjih nedjelja, nije primio gol na četiri vezane utakmice, uz gol razliku 11:0.

BAYERN – WOLFSBURG, 20.30 (Fudbal, Njemačka 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

seria a i bundesliga u fokusu dešavanja

Jedna od najslabijih obrana lige (25 primljenih golova), jedan od najneefikasnijih napada (17 postignutih pogodaka) i niz od četiri poraza u ligi, odnosno šest računajući i Ligu šampiona, nagovještavaju da će Vukovi biti lak plijen za zahuktali Bayern. Poseban strah u Wolfsburgu postoji od Roberta Lewandovskog. Još se pamti ona čuvena utakmica kada je ušao u drugom dijelu i postigao pet golova za samo devet minuta.

CELTA – ESPANYOL, 21.00 (Fudbal, Španija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Nestabilna forma oba tima ukazuje na neizvjesnu utakmicu, mada je Espanyol pred ovaj susret savladao Levante, a Celta remizirala sa Majorkom. Tradicija im je nevjerovatna – pet puta uzastopno na ovaj par je dolazio X tip, a samo posljednji put nije bilo golova. Dakle, u četiri navrata imali smo ovjerenu GG igru.

Možda te zanima