back to top

Šutalu propao transfer u Primeru: To je liga po mom ukusu

Drugi upravo čitaju

Stoper Dinama Josip Šutalo progovorio je o stanju u klubu, ali i potencijalnom transferu.

Šutalo je u intervjuu za Večernji komentirao formu Dinama ove sezone.

“Imali smo dosta prilika, neke nismo iskoristili, na kraju je sve završilo kako smo planirali. Forma može i oscilirati, no svih ovih godina pokazujemo da znamo pobjeđivati, pa i onda kada igramo lošije. Rezultat je tu, to je najvažnije.”

Hajduk u nedjelju dolazi na Maksimir.“Polako, bit ćemo spremni za taj izazov. Ja se uvijek pripremam na isti način. Derbi će ovih dana opet biti u fokusu medija, no nisam od onih koji se opterećuju važnošću utakmice”, kaže Šutalo pa dodaje:

“Hajduk ima dobru momčad i odlične pojedince, no mi ćemo biti fokusirani.”

Otkrio je i koliko Mislav Oršić nedostaje u Dinamu.

“Zna se koliko je on značio našoj momčadi. Orša je sjajan igrač i nedostajao bi i puno ozbiljnijim nogometnim momčadima, pa tako nedostaje i Dinamu. No, imamo adekvatne zamjene za stil igre u kojem smo igrali s njim. Imamo dovoljno kvalitetnih igrača.”Puno se priča i piše o mogućem transferu, spominju se brojne destinacije, od Španjolske, Engleske, Njemačke…

“Ne razmišljam o tome previše niti me to remeti. O tome ću razmišljati kada za to dođe vrijeme. Španjolska bi možda bila – i zemlja i liga – po mojem ukusu. Vjerujem da bih se ondje dobro snašao. Valjda su priče o transferu normalna stvar, no ne želim se opterećivati i nije važno što me, kako kažete, traži pola Europe, važno je samo to da se moram stalno potvrđivati.”

O mogućem transferu progovorio je i njegov zastupnik Marin Bule.

“Bilo je govora o odlasku u Španjolsku, u Sevillu, i taj bi se transfer vjerojatno i dogodio da se Josip u tom trenutku nije ozlijedio. No, idemo dalje. Puno se opcija spominjalo i na ljeto će se suziti konkurencija klubova. Najvažnije je da svi u toj priči budu zadovoljni, a najviše moramo razmišljati o Josipovu igračkom razvoju. U tome idemo korak po korak. Josip je sazrio u svakom pogledu i pitanje je trenutka kada će se transfer dogoditi. Najvažnije je da ostane zdrav, a Josip ima sve komponente za velike stvari.”

Objava Šutalu propao transfer u Primeru: To je liga po mom ukusu pojavila se prvi puta na Gol.ba.

Izvor: gol.ba

Možda te zanima