Šta treba da znate o najboljem bonusu za klađenje

Drugi upravo čitaju

U svetu online klađenja, postoji jedna veb lokacija koja se izdvaja od same pojave prvih internet kladionica. Oni su Bet365 i sigurni smo da ste već čuli za njih. Bonusi koje Bet365 nudi svojim igračima su samo vrh ledenog brega.

O Bet365 kladionici u kratkim crtama

Od kada se Bet365 prvi put pojavio na Internetu, učinili su sve što je bilo moguće da osiguraju svoj status giganta za online klađenje preko interneta. Od samog početka, Bet365 prati želje i potrebe svojih igrača, čineći da se ljubitelji sporta osećaju ugodno na njihovim stranicama.

Bet365 je bio prvi koji je uveo besplatne online opklade. Danas ih sve kladionice nude, ali Bet365 se tu nije zaustavio.

Oni su takođe bili prvi koji su uveli sve sportove, njihova ponuda pokriva sve kontinte i sve vremenske zone. Naravno, ogroman rast koji je Bet365 obezbedio na ovaj način, nastavio je sa implementacijom drugih, ne-engleskih, jezika na svojoj stranici i drugih valuta za uplate i isplate. Danas je Bet365 dostupan na 17 jezika i nudi opklade u 29 različitih valuta.

Godine 2005. Bet365 je prodao svoj lanac od 59 kladionica u Velikoj Britaniji kompaniji Coral, odlučivši da će ubuduće biti samo i isklučivo internet kladionica. To je bio pametan potez, jer je naterao Bet365 da se koncentriše na nove trendove.

Danas je Bet365 poznat po mnogim bonusima koje nudi svojim novim, ali i postojećim igračima igračima i upravo o tim bonusima ćemo govoriti u ovom članku.

Bet365 Bonus dobrodošlice

Za igrače koji odluče da otvore nalog i registruju se na veb stranici, Bet365 nudi bonus dobrodošlice u kreditima za klađenje. Krediti za klađenje nisu dostupni za povlačenje, ali čine ovu igru zanimljivijom. Stvar je u tome da žele ponudit zaista mngo različitih mogućnosti i sadržaja za svoje igrače.

Nakon registracije, ako napravite depozit od 5 evra, Bet365 će obezbediti 100% bonus (do 25 evra). Ovo je ograničena ponuda koja važi samo za nove igrače. U slučaju da vam je ovo zanimljivo, vreme je da se registrujete na Bet365 danas.

Bet365 klađenje uživo

Bet365 ima reputaciju svima omiljene veb stranice za klađenje uživo. Imaju preko 6 miliona aktivnih igrača iz preko 200 zemalja sveta i to sa dobrim razlogom.

Njihove opklade uživo i prenosi uživo su izuzetni, kao i ponuda velikog broja opcija za osvajanje novca nego na bilo kom drugom veb sajtu za internet klađenje.

Kako bi iskoristili svoje pravo za klađenje uživo, sve što treba da uradite je da registrujete svoj nalog i da imate kredite za klađenje na svom nalogu, ili da napravite polog u poslednja 24 sata. Pored toga, imaćete opciju da položite opkladu uživo tokom striminga utakmice u realnom vremenu.

Bet365 Bet Builder

Još jedan detalj po kojem se Bet365 ističe je njihova opcija prilagođavanja (slaganja) vaše vlastite opklade.

Opcija Bet Builder daje igračima mogućnost da naprave opkladu koja je konkretnija od drugih i u skladu ja sa vašim specifičnim zahtevima i očekivanja a koja se ne nalaze u standardnoj ponudi..

Koristeći ovu mogućnost možete odrediti koliko će se npr. kornera odigrati, ili koliko će biti žutih/crvenih kartona podeljeno. Takođe možete da se kladite na prvog strelca ili rezultat nakon prvog poluvremena.

Ovu opciju je prvi put uveo Bet365. Čini se da su sve vreme bili korak ispred konkurencije.

Za to postoji jedan specifičan razlog. Vidite, Bet365 je pokrenula žena, Denise Coates, za razliku od njihove konkurencije. Denise je očigledno shvatila da će internet ovaj svet učiniti mnogo manjim mestom i odlučila je da preduzme akciju u skladu sa tim očekivanjima.

Bet365 bonus 0-0

Osim bonusa dobrodošlice, njihovi najaktivniji igrači mogu uživati u još jednoj prednosti, a to je promocija Bore Drav Money Back.

Ova promocija je još jedan detalj specifičan samo za Bet365 veb lokaciju.

Potrebno je da se kladite pre meča na tačan ishod meča, poluvremena ili da predvidite prvog strelca. U slučaju da se meč završi rezultatom 0-0, možete dobiti svoj novac nazad i opklada će biti nevažeća.

Ovaj poseban bonus je ipak rezervisan za njihove najaktivnije i najlojalnije igrače.

Bet365 specijalni bonus za prvog strelca

Ova promocija je neverovatna za sve igrače koji vole da predviđaju prvog strelca na meču. U slučaju da taj igrač ne postigne prvi gol, ali ipak postigne gol u tom meču, Bet365 neće proglasiti vašu opkladu kao gubitnu. Umesto toga, priznaće vam je kao dobitnu sa trećinom ponuđene kvote.

Samo za primer, recimo da ste se napravili oplakdu od 100 evra da će Mbappe postići prvi gol u utakmici koja ima kvotu 6,00. U slučaju da Mbappe postigne gol, ali ne kao prvi strelac, kvote se menjaju u 2,00 (6,00*1/3) i Bet365 isplaćuje 200 evra na vaš račun.

Bet365 poker bonus

Bet365 nudi svojim novim igračima pokera bonus od 365 evra koji uključuje nagradni spin.

Ova ponuda ističe nakon 25. februara i važi samo za nove naloge.

Iako ne postoje uslovi za opkladu u vezi sa ovim bonusom, on ističe nakon 60 dana.

Ostali Bet365 bonusi

Klađenje na pobedu određenog tima u bilo kom poluvremenu je jedan od najboljih ponuda koje dolazi od Bet365. Izbor ovakvog tipa opklade za igrače može biti dosta zanimljiva i komforna opcija.

U suštini, ako se kladite da će određeni tim dobiti bilo koje poluvreme, čak i ako izgubi na kraju utakmice, vaš listić može biti pobednički. Recimo da vaš tim izgubi posle prvog poluvremena 0:2, ali utakmica se završava rezultatom 1:2 (što znači da je vaš tim jedini postigao gol u drugom poluvremenu) ovo se računa kao pobeda vašeg tima u drugom poluvremenu.

Želimo da pomenemo i klađenje na kartone u određenoj utakmici. Bet365 ima daleko najbolju ponudu u ovoj kategoriji. U svojoj ponudi imaju opklade na kartone za svaku utakmicu u Premijer ligi, Primeri, Seriji A i Bundesligi, kao i Ligi šampiona i Ligi Evrope (UEFA).

Često Bet365 nudi ovu vrstu klađenja i na holandsku ligu Eredivisie i Ligue 1. Jedan od razloga zašto bismo preporučili opklade na kartone koristeći Bet365 je to što oni drugi žuti i crveni karton posmatraju kao dve različite opcije. (Crevni karton je posebna opcija za klađenje). 

Ono što je takođe bitno za istaknuti je da na Bet365 ne postoje manipulativni troškovi, dodatni porezi ili drugi skriveni troškovi.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Možda te zanima