back to top

UŽIVO PRENOSI

Drugi upravo čitaju

Uživo prenosi na internetu! Gdje gledati uživo fudbal utakmice online besplatno i bez prekida?

Ukoliko je klađenje uživo Vaš izbor, onda je gledanje prenosa utakmica ne samo Vaša strast, nego i obaveza.

Ukoliko nemate televizijski prenos sportskog događaja, na koji se kladite, ili Vam je nedostupan: sportski paketi kablovskih televizija znaju biti skupi – uvijek ga možete gledati putem LiveStream.

To je sve popularniji način gledanja sportskih prenosa, a jedna od glavnih njegovih prednosti je znatno manji broj prekida prenosa (na primer, zbog reklama), a možete lako pratiti i fudbal uživo.

Morate se, međutim, informisati o uslovima njegovog korišćenja. Većina web portala ovu uslugu pruža besplatno ili uz minimalne troškove, ali postoje i izuzeci gde je pretplata obavezna, poput Premier League.

prenosi uživo
Prenosi uživo preko interneta su danas najpopularnijih načina da pratite uzivo utakmice online free

UTAKMICE ONLINE

Sport broj 1 na svim live stream portalima je fudbal, uzivo. a razlika među njima ogleda se u kvantitetu (broju liga) i kvalitetu prenosa.

Pored fudbala na ovim portalima najčešće ćete naći košarku, tenis, američki fudbal, golf, bejzbol, konjske trke, Formulu 1…

Cilj ovog teksta je da Vam preporuči web portale koji nude kvalitetne i, uglavnom, besplatne sportske prenose i za čije gledanje nisu Vam potrebni nikakvi dodaci osim Adobe Flash Player ili ponekad AceStream i SopCast.

Ispod možete pronaći direktne linkove za uživo prenose.

Molimo Vas, imajte na umu da sajt KORNER.BA ne prenosi utakmice, već isključivo Vam daje linkove za praćenje prenosa uživo.

Naša preporuka za Vas temelji se na dva osnovna kriterijuma: kvalitetu prenosa i broju sportova. Izdvojili smo 8 web portala koji, koje ćemo Vam i ukratko predstaviti.

prenosi uživo
Prenosi uživo utakmice su nešto što je vaša obaveza ako je live klađenje vaš izbor.

SportLemons

Uživo prenosi fudbalski utakmica uzivo na SportLemons

SportLemons – jedan od najvećih i najjednostavnijih web portala za uživo prenose. Ovde možete pronaći skoro svaki sportski događaj, potrebno je samo da izaberete sport i vremensku zonu.

Broj streamova po prenosu je velik. Neke utakmice se mogu pratiti i uz pomoć spoljnih softvera. Reklama na portalu ima, ali one ne ometaju prenos.

Bet365

Bet at Home je međunarodni portal koji prenosi sve aktualne novosti i live streaming koji pokriva cijelo naše područje.

Na stranicama nude također i razne informacije vezane uz aktualne dogašaje, savjete za klađenje.

Fokusiraju se na kvalitetu i pravovremeno komuniciranje kroz vijesti s korisnicima, stoga – ako želite dodati kanal na vaše mreže kojeg ćete pratiti, svakako ih dodajte.

Bet At Home

Kao još jedan izvanredan portal, Bet at Home pokriva sve atraktivne sportove i nudi live streaming uz mnoštvo drugih resursa kako bi vam olakšali direktan prijenos sa što manje muke.

Na stranicama myprobet možete pronaći razne savjete vezano uz direktno praćenje sporta, online klađenja, pa čak i casino i online igara.

Svakako jedan od portala koji stavljamo na listu za live streaming.

Stream2Watch

Fudbal uživo prenosi utakmica na Stream2Watch

Stream2watch.co – portal, koji pored uživo prenosa ima i uživo TV.

Potrebna Vam je registracija na portalu, koja je besplatna.

Odličan kvalitet prenosa, pokriva sve velike sportove, a jedina negativna kritika na njegov račun je veliki broj reklama.

Live.tv

Livetv – jedan od većih live stream portala za uživo prenose, kojeg obeležava odličan dizajn, funkcionalnost, prevod na srpski jezik, rezultati uživo, arhiva, fan klub i forum.

Pokriva veliki broj sportskih događaja i takmičenja.

Broj streamova po utakmici je veliki, posebno, kada su u pitanju popularni mečevi, na primer Liga Šampiona.

prenosi uzivokako gledati nogometne utakmice preko interneta besplatno?
Kako gledati nogometne utakmicepreko interneta besplatno?

Roja Directa

Rojadirecta – kvalitet usluga ovog portala je visoko ocenjen na mnogim forumima, mada prvi utisak o njemu ne govori tako. Kada otvorite stranicu pomislićete da oni nemaju šta da Vam ponude.

Međutim, na portalu postoji dobra ponuda sportova, kao i kvalitet prenosa.

Najbolji kvalitet prenosa ćete postići uz pomoć softvera Acestream ili SopCast.

Broj uživo prenosa po utakmici može da varira od 1 do 10. Portal, takođe, poseduje i forum.

fudbal uzivo
UŽIVO PRENOSI

LAOLA1.tv

Laola1 portal je specifičan po tome što preko njega možete pratiti uživo prenose, manje popularnih sportova: odbojke, rukometa, hokeja na ledu, stonog tenisa i nekoliko fudbalskih liga.

Dakle, više pažnje poklanjaju kvalitetu nego popularnosti sporskog događaja, koji prenose.

kako gledati srpsku ligu preko interneta?

Već smo Vam rekli da je koršćenje Acestream i SopCast softvera ponekad neophodno kako bi kvalitet sportskog prenosa bio zadovoljavajućeg kvaliteta, a sada ćemo Vam ih ukratko predstaviti. Ovo su najbolji softveri za gledanje prenosa uživo.

Sopcast utakmice online

Sopcast je jedan od najboljih softvera za emitovanje ili gledanje online vizuelnih i audio sadržaja.

Iako se koristi i za uživo TV, radio i slične prenose, ipak se najčešće koristi za prenos uživo utakmica i sportskih događaja.

Vrlo stabilan softver, jedan od najboljih za korišćenje peer to peer tehnologije i besplatan.

To je razlog što, uglavnom, gde god postoji uživo prenos sportskih događaja, postoji i opcija korišćenja Sopcasta.

Instaliranje ovog softvera je vrlo jednostavno, a preporučujemo Vam da je preuzmete preko njegovog zvaničnog portala.

Na stranicama Rojadirecta ili Livetv.sx možete pronaći Sopcast linkove koji nude uživo prenose.

prenosi uzivo
kako gledati utakmice preko interneta tutorijal

Acestream

Acestream je noviji softver za realizaciju prenosa, koji je vrlo brzo postao popularan na web stranicama, koje nude uživo sportske prenose.

To je kombinacija peer to peer i torrent tehnologije i teoretski bi trebao biti savršen, mada se u praksi ponekad dešavaju greške.

Instalacija je malo komplikovanija od Sopcasta, ali to ne bi trebalo da Vam predstavlja problem, jer postoje na internetu brojna objašnjenja.

Koristite softvere za emitovanje prenosa, jer je prenos znatno stabilniji, boljeg kvaliteta i sa manje reklama.

Za kraj dodajemo u video tutorijal kako gledati sport preko interneta.

Uživo prenos utakmica preko interneta!

FUDBAL REZULTATI

Rezultati uživo na KORNER.ba fudbalskom portalu su uvijek aktueni.

Korner.ba web stranica donosi vam sve fudbal informacije s područja BIH kao i informacije i novosti iz svjetskog fudbala. Ponosni smo na činjenicu da smo jedan od naposjećenijih fudbalskih portala u Bosni i Hercegovini i šire.

Svojim posjetiteljima, fudbalskim fanaticima poput nas, smo osigurali redovne rezultate sa fudbalskih terena u regionu svijetu jer pratimo fudbal 24 sata dnevno.

Pored uvijek aktuelnih rezultata donosimo vam analize, preporuke za kladionicu i jedinstvenu fudbalsku wikipediju u kojoj možete pronaći gotovo sve bitno za fudbal.

Ako slučajno ne pronađete pojam, biografiju ili informaciju koju tražite javite nam se, budite naš dopisnik i pomozite nam da napravimo još bolji fudbalski portal.

Naš cilj je da imamo sve o fudbalu u svijetu i regiji, da ste zadovoljni s našim tektovima i da ih čekate kao novi paket sličica za vrijeme svjetskog prvenstva.

Pratite rezultate uzivo dok traju prenosi fudbalskih utakmica na tv.

uzivo utakmice net nogomet
Uzivo utakmice net nogomet

Možda te zanima