Sjajan fudbalski dan!

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama…

LEICESTER – MAN. CITY, 13.30 (Fudbal, Engleska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Lisicama u goste dolazi šampion Man. City. Pozicije dva tima na tabeli možda ne odaju utisak najzanimljivijeg okršaja, istina, Leicester ne pripada grupi elitnih timova, ali svakako je jedan od onih koji je prethodnih godina i te kako znao da im naudi. Pride, u formi je koja ukazuje na to da bi mogao da pruži makar dostojan otpor streljačkom vodu (36 datih golova) sa Etihada. Protiv ovog i ovakvog Citya i to je nešto.

FULHAM – EVERTON, 18.30 (Fudbal, Engleska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Aston Villa i Lids pali su pred Fulhamom u prethodna dva kola. To je znak da je Mitrović dobro zagrijan za mundijalska iskušenja, ali i da je Everton pred problematičnim gostovanjem. Naravno, gosti se neće predavati nakon pobjede nad Kristal Palasom kojom je prekinuta serija od tri uzastopna poraza.

BAYERN – MAINZ, 15.30 (Fudbal, Nemačka 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Kada čujete Bayern, odmah znate da s njima šale nema. Čini se da je za njih samo nebo granica nakon pobjede od 0:3 u Ligi šampiona, tako da se Mainz nada da će domaćin biti umoran, te da neće biti brutalno potučen. Prijeti mu osveta za aprilsku pobjedu nad Bavarcima, kada je sve okončano sa 3:1.

VALENCIA – BARCELONA, 21.00 (Fudbal, Španija 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Barca ne može da zaboravi Bayern i Ligu šampiona, gdje je poražena sa 0:3. Slijepim miševima bi to u izvjesnoj mjeri godilo da nisu samo blijeda sjenka nekadašnje sile. Naime, Valencija je u prošlom kolu poražena od Majorke, a čak tri puta je remizirala na prethodnih pet utakmica. Na posljednja četiri meča para dolazila je 4+ igra.

Možda te zanima