Realov juriš na 36. titulu…

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama…

REAL MADRID. – BARCELONA, 18.00 (Košarka, Španija 1 finale) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Uprkos svim nedaćama, Blankosi su na korak do trona. Poslije brejka u prvom meču, zatim poraza u revanšu pred Barcinim navijačima, Madriđani su u Vizink centru došli do druge pobjede i samo jedna im nedostaje da vrate trofej u svoje vitrine – 81:66. Sastav iz prijestonice je tako došao na prag 14. titule u ACB ligi, 36. u istoriji kluba, dok Katalonci imaju dvije više.

CORINTHIANS – GOIAS, 21.00 (Fudbal, Brazil 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Corintians nije izgubio na 17 vezanih domaćinstava u ovom takmičenju. A kada je u pitanju ovaj rival, posljednja četiri gostovanja Goiasa Corintiansu u svim takmičenjima bila su pobjednička za domaći tim.

NY CITY – COLORADO, 23.00 (Fudbal, MLS) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Njujorčani su u čudesnom nizu od šest utakmica kako im je mreža netaknuta u ovom takmičenju. A na posljednje četiri su vodili na poluvremenu i slavili na kraju.

TIGRE – BANFIELD, 18.00 (Fudbal, Argentina 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Banfield nije primio gol na sedam od posljednjih devet gostovanja u ovom takmičenju. A na posljednja tri gostovanja je igrao neriješeno i na poluvremenu i na kraju.

Možda te zanima