back to top

Puno tenisa, a ima i za fudbalske sladokusce

Drugi upravo čitaju

Donosimo najzanimljivije sportske događaje danas

N. KIRIJOS – L. ĐERE, 16.35 (Tenis, ATP Majorka, trava) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Nik Kirijos je 45. na ATP listi, a Laslo Đere 55. To ne znači naravno da je Srbin sposoban da ga iznenadi, ali ako ćemo realno, to će biti jako teško. Naime, Kirijos jako dobro stoji na travi, a to može da izazove probleme Laslu.

SLOVAČKA M19 – ITALIJA M19, 17.30 (Fudbal, Evropsko prvenstvo M19) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Mladi Azuri su u Grupi A savladali Rumune sa 2:1, dok je Slovačka deklasirana od Trikolora s 0:5. Ti rezultati ukazuju na realnu opciju konačnog ishoda, ali i stimulišu na razmišljanje o igrama na golove, naravno uz neizbežne kobinacije.

RUMUNIJA M19 – FRANCUSKA M19, 20.00 (Fudbal, Evropsko prvenstvo M19) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Francuzi su demonstrirali silu na Slovacima, a Rumunima je presudila Italija. Obe navedene reprezentacije su dakle bez bodova, a sudeći po igri, od njih se očekuje samo borba za treće mesto koje ne vodi dalje od Grupe A. Očekuje se da mladi Trikolori ovde demonstriraju apsolutnu premoć. Dakle, golovi su ovde u najavi.

Možda te zanima