back to top

Počela je cvajta, igra se i u Švicarskoj

Drugi upravo čitaju

Ovo su najzanimljiviji sportski događaji danas

JANG BOJS – CIRIH, 18.00 (Fudbal. Švajcarska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Prošle sezone, Cirih je dobio tri puta Jang Bojs u šampionatu, dok je ekipa iz Berna samo jednom slavila. Kada igraju ovi timovi dolazi veliki broj golova. Na čak 12 od 13 poslednjih utakmica dolazio je tip 3+. Jang Bojs ima ulogu favorite. Biće uzbudljivo, budući da je Jang Bojs u maju ove godine predao krunu Cirihu posle četiri sezone vladavine u Švajcarskoj.

ST. PAULI – NIRNBERG, 13.00 (Fudbal, Nemačka 2) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

U jednom delu prošle sezone Sankt Pauli bio je na vodećoj poziciji Cvajte, imao čak i šest bodova više od drugoplasiranog, ali je kroz cilj prošao tek peti. Što se tiče Nirnberga, bitno je reći da se tim pojačao se dvojicom napadača, Kristof Daferner je stigao iz Dinamo Drezdena za 1.000.000 evra, a bivši reprezentativac Švajcarske u mlađim kategorijama, Kvadvo Dua, za 700.000 iz Sankt Galena.

LOK. SOFIJA – CSKA SOFIJA, 17.30 (Fudbal, Bugarska 1) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Lokosi su u prvom kolu poraženi od Černog Mora sa 0:1, a tim je pre toga izgubio od Levskog i Sevtevri Sofije poslednje dve pripremne utakice. CSKA sa druge strane ima pobedu od 3:0 na utakmici s Ardom, a poslednji meč para u februaru okončan je sa 1:1. Imajući sve u vidu, CSKA će igrati opuštenije na meču sa sugrađanima.

Možda te zanima