back to top

Njemačka protiv Italije traži prvu pobjedu, Zmajevi čekaju Fince

Drugi upravo čitaju

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama

ENGLESKA – MAĐARSKA, 20.45 (Fudbal, Liga nacija) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Mađari su već iznenadili Engleze… Tek posle primljenog gola Englezi su probali da učine nešto više, ali vremena nije bilo. Pogodak Dominika Soboslaja iz penala u 64. minutu bio je jedini u Budimpešti. Nakon toga usledili su remi ishodi na utakmicama sa Nemačkom i Italijom, a realno od reprezentacije s Kejnom u špicu očekivalo se i očekuje znatno više. Sada će morati da navale iz sve snage.

HOLANDIJA – VELS, 20.45 (Fudbal, Liga nacija) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Holandija je poslednji meč izgubila krajem juna prošle godine i od tada traje serija nepobedivosti koja trenutno iznosi 12 utkamica (osam pobeda i četiri remija). Na poslednjih osam mečeva, ova reprezentacija samo jednoj nije postigla bar dva gola, a na minulih 12 je čak u pet navrata tresla mrežu četiri ili više puta. Dakle, sa Lalama je goleada uvek opcija. Istorijski gledano, međusobni dueli Velsa i Holandije često su umeli da donesu pljusak golova.

NEMAČKA – ITALIJA, 20.45 (Fudbal, Liga nacija) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

Na utakmici odigranoj pre nešto više od nedelju dana Azuri možda nisu zaslužili da slave na Renato Dalari, ali je u jednom trenutku ekipa Roberta Mančinija imala sve u svojim rukama. Selektor Italije je imao kolosalnu priliku da otupi brojne kritike na svoj račun, posle neuspeha u sudaru sa Severnom Makedonijom, poraza koji ih je odvojio od Mundijala u Kataru. Na kraju je bilo 1:1, a Flikovi Panceri koji su naređali tri remija sada pokušavaju da skinu maler, upravo na Azurima.

BiH – FINSKA, 20.45 (Fudbal, Liga nacija) kompletnu ponudu Kladionice Mozzart pogledajte na mozzartbet.ba

U Ligi B, Grupi 3, Bosna ima pet bodova, a Finska samo jedan manje. Skorašnji meč par okončan je sa 1:1, a Fici su pobedu prokockali u trećem minutu sudijske nadoknade. Prevljak ih ih je ustrelio, a Džeko asistirao, a rezulatat je po nama nizak. Naime, meč je obilovao šansama, tako da bi i sada mogli da očekujemo uzbudljivu utakicu sa puno šansi naravno.

Možda te zanima