Korner kladionicaNAJBOLJA SVJETSKA USLUGA - OD 1. JANUARA MOZZART PUŠTA SVOJE PROIZVODE U...

NAJBOLJA SVJETSKA USLUGA – OD 1. JANUARA MOZZART PUŠTA SVOJE PROIZVODE U FEDERACIJI!

Vodeći brend u igrama na sreću u Jugoistočnoj Evropi i u Federaciji želi da uspostavi taj uspješan model poslovanja i omogući vrhunsku uslugu svojim igačima, a sva ponuda dostupna je na www.mozzart.ba

Širom susjednih zemalja, pa sve do Afrike i Južne Amerike, igrači znaju da Mozzart daje najveće kvote na svijetu, ima najviše igara, najbolju ponudu na lendu i na vebu, najbolju svjetsku uslugu! A sada će u to moći da se uvjere i u Federaciji, jer regionalni lider u priređivanju igara na sreću od 1. januara pušta svoje proizvode u Federaciji BiH!


Igračima će od sada raznovrsna ponuda biti na raspolaganju i preko androiod aplikacije
Mozzartfed, ali i posebno dizajnirane IOS aplikacije, a više informacija o svim uslugama dostupno je na www.mozzart.ba .


Mozzart nudi najveći broj kanala uplate, pa će registrovani igrači moći da izaberu žele li uplatu preko Mozzart Bona, Klikera, XBona, Visa i Mastercard platnih kartica, opštih uplatnica ili SMS uplatu za prepaid i postpaid korisnike M:tel mreže i prepaid korisnike BH Telekoma.


Osvojeni iznosi igračima će biti isplaćivani svakodnevno na svim uplatno-isplatnim mjestima
širom Federacije, kao i na tekući račun korisnika.

Iz Mozzarta poručuju da uveliko rade i na proširenju mreže, a igrači cijelu trenutnu ponudu
mogu da pogledaju na www.mozzart.ba

Za njih je Mozzart pripremio brojne bonuse i benefite. Igrače će tako obradovati Happy Monday bonusom, bonusom Naplati promašaj, 1000% bonusom, te Het-trik bonusom na prve uplate…ali i brojnim drugim iznenađenjima o kojima će više saznati na https://www.mozzart.ba/bs#/promo

Mozzart je preuzeo BH Play kladionice koje sada, pod nazivom Mozzart BH Play, broje preko 100 uplatno-isplatnih mjesta pozicioniranih širom FBiH sa preko 300 radnika. Tamošnji igrači imaće priliku da zaigraju novi “Bingo” sa raznovrsnim igrama, ali i da osvoje vrijedne Jackpot iznose. Više detalja o bogatoj ponudi Mozzart BH play igračima je dostupno na www.mozzart.ba


Kompanija Mozzart ima ubjedljivu lidersku poziciju u oblasti visine kvota i raznovrsnosti ponude igara na tržištima na kojima posluje. Visok kvalitet kvota postignut je zahvaljujući izuzetnom timu vrhunskih statističara, informatičara, matematičara i poznavalaca sporta.

“Godine iskustva i usavršavanja u određivanju kvota bile su presudne za našu lidersku poziciju na tržištu. U okviru osnovne djelatnosti, kompanija Mozzart ima sopstvenu produkciju i ponudu visokokvalitetnih kvota za klađenje na najrazličtije sportske i druge događaje, sa oko 250.000 kvota na više od 1.600 događaja dnevno. Pored toga, u svakom trenutku u ponudi je i više od 400 standardnih igara na fudbalske utakmice i više od 500 specijalnih igara na ostale sportove. Kao podršku organizaciji sportskog klađenja, razvili smo zaokružen informatički sistem proizvodnje, održavanja i nadgradnje pratećeg softvera koji omogućava pouzdano umrežavanje velikog broja uplatnih mjesta i kvalitetno
upravljanje rizikom”, poručuju iz Mozzarta.

Mozzart je vodeći brend u igrama na sreću u Jugoistočnoj Evropi, a na svakom novom tržištu želi da uspostavi taj uspješan model poslovanja i čvrsto drži lidersku poziciju.

“Svjesni da se u svim segmentima uvijek moramo razlikovati i biti iznad ostalih po kvalitetu,
trudimo se i uspjevamo da uvijek budemo korak ispred konkurencije sa sopstvenim rješenjima, što dokazujemo i uspješnim širenjem poslovanja. Implementiranje našeg softvera i sistema klađenja na više kontinenata, kao i prepoznatljivost brenda u cijelom svijetu nemoguće je postići bez izuzetnih kadrova, zbog čega iz godine u godinu zapošljavamo najkvalitetnije i najbolje stručnjake u svojim oblastima, kaže Biljana Janjuz, rukovodilac HR sektora kompanije Mozzart.

najbolja svjetska usluga - od 1. januara mozzart pušta svoje proizvode u federaciji!
NAJBOLJA SVJETSKA USLUGA - OD 1. JANUARA MOZZART PUŠTA SVOJE PROIZVODE U FEDERACIJI!

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Kako vam se ovaj post učinio korisnim ...

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ovaj post nije bio koristan!

Poboljšajmo ovaj post!

Recite nam kako možemo poboljšati ovaj post?

Alem
Alemhttps://korner.ba/
Alem Sinanović je glavni i odgovorni urednik digitalnih medija TNT Grupacije. Voli nogomet ali je, zbog previše obaveza, na korner.ba zadužen uglavnom za kladionicu i kladioničarske preporuke.

MOŽDA TE ZANIMA

PRIDUŽI SE ZAJEDNICI

korner viber zajednica
telegram kanal korner
google news korner

DRUGI UPRAVO ČITAJU

POPULARNO OVIH DANA